Już szukam :) Olimpia, z pewnością wszystko będzie dobrze i będzie ładny przyrost bety :) Monitoring u Skweresa 120zł. Tylko pierwsza wizyta 150 jeśli jeszcze nie jesteś pacjentką :)
Olimpia,cieszę się razem z Tobą,wiedziałam że tym razem będzie dobrze,musi być.Czekaj cierpliwie do następnej wizyty i dziekuj Bogu za każdy dzień,ja tak robiłam i robię i jest mi dużo lżej,najgorzej było na początku,martwiłam się o tarczycę,jakie wyniki itp.Teraz mam nadzieję że już będzie ok,czego i Tobie życzę mocno.
żonka,założyłam wątek,ale Ciebie tam nie ma,Olimpia na Ciebie też czekam:)
hej. witam i ja :)
asia8 d*phaston ma takie działanie, że po odstawieniu w ciągu 7 dni powina przyjść @, także chyba wszystko ok. ja po owulacji miałam przyjmować przez 14 dni d*pka , i zrobić test. wszystko jednak pod wpływem tych hormonów się zmienia.. ja tez kiedyś miałam cykle po 28 dni, a teraz to szkoda gadac... choc i tak wychodzę już na ludzi..
w poniedziałek byłam w szpitalu na badaniu na drożność jajowodów :D są drożne !!! :) także dr skweres powiedział,żebym w tym cyklu odpuściła z CLO i d*pkiem ;) i dopiero w następnym zaczynamykolejny cykl monitorowany (4) , chyba, że... :D a co zawsze mam nadzieje :)
pozdrawiam wszystkich, którzy mają nadzieje :D i nie traćmy jej !! :)
jeszcze nie, wspomnialam babce na pierwszej wizycie i powiedziała,że jak chce to możemy monitorowac, teraz pojde do niej dopiero drugi raz, jezeli znowu wyjdzie,że pecherzyk nie pekl to na pewno bedziemy monitorowac,zeby ewentualnie coś z tym zrobic. Prywatnie chodze do Tomczyk, ale juz widze ze niebo a ziemia z nfz gdzie chodzilam, nietstey :/
jeżeli masz lekką prace to spoko, ja niestety mam taką, że cały czas na nogach, niekiedy ciężkie rzeczy mam do noszenia, więc już dziś wiem, że jak zaciąże idę z marszu na zwolnienie :) ale co tam...
no pierwszy cykl, gdzies czytalam,ze czasami jest przepisywany na skrocenie cyklu, w pon ide na badania, bo ginka mi kazala, no i sie z nia umówie, zobaczymy może znowu pęcherzyk nie pękł :/
Olimpia super!! Gratuluje serdecznie, nie zamartwiaj się teraz tyle tylko ciesz imysl pozytywnie :) toi lepoiej robi dla dzidziusia :)
A u mnie @ niestety :( i to po 22 dniach, normalnie z moim organizmem robi sie cos dziwnego :/ normalnie to bylaby mniej więcej polowa cyklu :/ ja zwariuje, normalna chce byc! :/
Czy to mozliwe ze d*pek tak mi skrocil cykl? bralam go przez 7 dni, a teraz przestalam :( nic juz nie kumam
Olesia! - na pewno zobaczysz pozytywny wynik bety :) ja w to wierzę ! :)
A co do lekarki.... albo będę chodziła do niej, albo do takiej co chodziłam kiedyś....tylko do niej ciężko się dostać... więc zobaczę do kogo uda mi się zapisać za te dwa tygodnie :)
A na zwolnienie nie pójdę.... czuję się dobrze. A wolę się zająć praca i nie myślęc :)
Aniu, napisałaś to ak chaotycznie, że zgłupiałam- stąd to nieporozumienie :)
Olimpia Kochana - teraz te dwa tyg to Ty odpoczywaj!! i najlepiej jakbyś poszła na zwolnienie... :) nawet nie ciąże, ale co innego :) czasem trzeba być egoistą i mieć w nosie pewne osoby :) i cieszę się, że tą wizytą się uspokoiłaś :) i co będziesz chodzić do tej lekarki? czy pójdzisz do swojego? :)
Ach, jak Ci zazdraszczam też bym chciała zobaczyć taki wynik bety - byłby to mó jeden z najszczęśliwszych dni ;)
Ja po wizycie.... Lekarz bardzo fajna i konkretna. Dość droga, bo za wizyte zapłaciłam 150 zł, ale jest naprawdę super! Powiedziała, że nie mam się o co martwić. ze pęcherzyka co prawda jeszcze nie widać, ale ta beta wcale nie jest aż taka zła... bo tak naprawde nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia ze względu na ten ostatni inny cykl.
Krwawienia nie ma wiec jest dobrze. Tak naprawde to przyrost bety sie liczy a nie jej wartość, wiec się nie przejmować. Dostałam d*phaston w razie W i mam brać 3 razy na dobę.
No i za 2 tygodnie następna wizyta żeby zobaczyć pęcherzyk :)
Uspokoiłam się nawet :) także teraz będę dwa tygodnie chodzić jak tykająca bomba :/
aha i ten progesteron tez nie był tragiczny... ponoć jakby był poniżej 20, to by było zagrożenie.
Kilka dni nie zaglądam a tu takie zmiany - Olimpia idziesz jak burza!!!!!:)
Gratuluje i baaaaardzo trzymam kciuki. Chodź to mega cięzkie - staraj się nie denerwować,to na pewno nie pomoże.
U mnie tyle pracy w pracy że po pracy padam na twarz i nawet nie mam czasu poczytać co u Was - wiec dziś nadrabiam:)
to są normalne cykle - z resztą wszędzie pisze, że książkowe cykle są właśnie 28 dniowe ;) normalnie kobieta powinna mieć między 26 - 32 dni cykle :)
co do wczesnych testów - widzisz to mój pierwszy od bardzo dawna test :) i jest on spowodowany nasilonymi objawami, które do tej pory raczej spokojnie przechodziłam... :)
Olimpio - w takich sytuacjach musimy ufać swojej intuicji, dobrze, że wzięłaś luteine - przynajmniej będziesz spokojniejsza, a jutro baaardzo mocno zaciskam kciuki :) jestem myślami z Tobą :* będzie dobrze - musi :)