CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 14 :)

A więc witam Was kochane wraz z Zosią i moją 6 tygodniową kropką w nowym wątku :D oby był szczęśliwy!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 14 :)

Stokrotko łaaadnie Ci śpią.. podziwiam! moja od 21 do 6 leeedwo i budzi się w nocy jeszcze na butle...

Re: CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 14 :)

Koraliczku gratuluje:-))

Olesia mimo bolu i rozczarowania wierze,ze sie nie poddasz..i Wam sie w koncu uda.. musi no ba..zaciskam za Was mocno kciuki:-))

nie bylo mnie tu troche i nie wiem czy wiecie..niecale 2 tyg temu wyszedl Hubciowi pierwszy zabek..dwa dni pozniej zabek ten sam- lewa dolna jedynka.. wyszla Norbusiowi..

zaczeli przesypiac cale noce.od 19.30 do 6.30 potem mleczko i jeszcze dobra godzinka tak do 8.40 max.. choc ost 3 noce byly pobudki o 3.40..albo po 3..albo wczoraj o 2.30.. a dzisiaj Hubert byl masakrycznie marudny..moze to znowu na zabek? ciekawe jak beda spac..

dobrej nocki:-)

Inne tematy z forum

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (38 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...