Caban dzwoni do Lebiedźia...kto nie słyszał, niech posłucha - instruktaż jak rozmawiać z konsultantami infolinii:)

http://www.youtube.com/watch?v=-26Rv2BQhpM ilekroć tego słucham, turlam się ze śmiechu:) Kto nie słyszał, polecam - słuchać i od czasu do czasu stosować w rozmowie z infoliniami, od Orange po UPC ^_^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Caban dzwoni do Lebiedźia...kto nie słyszał, niech posłucha - instruktaż jak rozmawiać z konsultantami infolinii:)

ostro ;)

Re: Caban dzwoni do Lebiedźia...kto nie słyszał, niech posłucha - instruktaż jak rozmawiać z konsultantami infolinii:)

Zwróć uwagę na semantykę - koleś pięknie przeplata wulgaryzmy:) Majstersztyk.
Faktycznie nazywa się Lech Czaban i prowadzi firmę transportową w Obornikach^^

Jak dla mnie ZA ostro.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oj tam oj tam...
Nie wiesz, KTÓRY to był telefon Cabana. Jeśli ochnasty, to się nie dziwię człowiekowi :)
I jestem przekonany, że p. Lebiedź potraktował tym razem gościa poważnie i wyłaził ze skóry, aby załątwić mu tą sprawę - oczywiście nie z życzliwości, tylko z troski o właśnie ową skórę (własną) :)

Bo zawsze mógł wpaść i spier...lić mu święta, a przy okazji dać w ryja przy wszystkich pracownikach:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (147 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Prezent dla kobiety (175 odpowiedzi)

Co można kupić kobiecie znając się od dwóch miesięcy. Zapraszam do dyskusji panie też mogą...

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...