Klient - ocena (1) Rozmowy na Ty z gościem, przeraźliwy hałas w środku i klejące się stoły.... Klient Magda - ocena (1) Pyszne jedzenie, świetna atmosfera cudowny wystrój! Magda Jan - ocena (1) Jedzenie słabe strasznie powiem tak w mc donald lepiej zjemy . W tak słabej... Jan
Tomek - ocena (1) Zachęcony dobrymi opiniami poszedłem na śniadanie. Zamówiłem standard czyli... Tomek Roksana - ocena (1) Wspaniała obsługa ,fenomenalne jedzenie a zaczynałam od śniadania po kolacji... Roksana Mariola - ocena (1) Byłam dzisiaj- dobre jedzenie ,czysto i bardzo sympatyczna uśmiechnięta ekipa... Mariola Diana - ocena (1) Przepyszne jedzonko Diana Ewelina z Wrocław-Kuźniki - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem, miałam z dziećmi pół godziny do odjazdu... Ewelina z Wrocław-Kuźniki Kamil - opinia (1) Zdecydowanie najsmaczniejsze i zawsze trzymające poziom śniadania w... Kamil Paulina - opinia (1) Kolejna wizyta w Gawle lecz niestety rozczarowanie obsługą o której po... Paulina Agata - opinia (1) Nie ma wizyty w Trójmieście bez posiłku u Gawła, jak dotąd się nie... Agata Gosia - opinia (1) Fantastyczne miejsce na mapie Sopotu Luźna atmosfera bez zadęcia Menu w... Gosia Natalia M - opinia (1) Jestem pod wrażeniem kuchni - smaki niesamowite, porcje duże , dobranie... Natalia M Ela - opinia (1) Mila obsluga, super pyszne śniadania ,rozmaitość dań, szybko podane. Ela Michał - opinia (1) Super pyszne jedzenie, bardzo miły Pan kelner :) Michał Kaszak - opinia (1) Butna obsługa, słabe menu i średniej jakości jedzenie. Polecam - omijać. Kaszak Anka - opinia (1) Do Całego Gawła zaglądam dosyć często. Tort bezowy nr 1 :) Burgery również... Anka Anka - opinia (1) Najlepszy tort bezowy jaki do tej pory miałam okazję zjeść w kawiarni !... Anka Jako stałego bywalca- rozczarowała mnie (1) Do 'Gawła' chodzimy... chodziliśmy regularnie, na kawę raz/miesiąc, na obiady... Marcin Może być (1) Może być, rewelacji niema , tak samo jak tragedii. anonim