Jako stałego bywalca- rozczarowała mnie (1) Do 'Gawła' chodzimy... chodziliśmy regularnie, na kawę raz/miesiąc, na obiady... Marcin Może być (1) Może być, rewelacji niema , tak samo jak tragedii. anonim Doskonałe jedzenie (1) Parę dni temu odwiedziłem z rodziną Całego Gawła. Powitała nas miła obsługa ,... Andrzej
Na pewno wrócę (1) Super menu, pyszne jedzenie. Plus mega za menu dla pieska. To właśnie dzięki... Rurka Miło, ale drogo. (2) W sobotni poranek skorzystałem z oferty śniadaniowej. Pani kelnerka bardzo... xxxT Chyba jednak nie polecę. (1) Obsługę trzeba było bardzo długo wołać, kelnerki były bardzo zagadane ze... Ewa Iza - opinia (1) Totalna porażka. Przyszłyśmy grupà 5 osób, kazda z nas zamawiała... Iza Polecam. Genialne miejsce!!! (1) Fajna i popularna miejscówka. Genialne burgery i dobre piwa. Bardzo przyjemna... sebcia92 Totalne oczarowana (1) Cały Gaweł. Knajpa została mi polecona przez znajomych. Zawsze w takim moncie... Kasia Pyszne śniadanie i nieprzyjemna kelnerka (1) Pyszne śniadanie które zepsuła wulgarna blond kelnerka która pachniała... Matylda Godne polecenia (1) Byłam pierwszy raz i zakochałam sie w tym miejscu. Wnętrze urządzone na styl... Marta Szymon - opinia (1) Bardzo duża staranność w podaniu dań. Świetne smaki i ogromna różnorodność w... Szymon Re we la cja! (1) Czadowy wystrój ,pycha wątrobka i mega burgery ,a do tego można zabrać... Madzia Pyszny klimat i jedzenie (1) Pyszne jedzenie, pyszny klimat, mili ludzie! Na pewno wrócę. Polecam wszystkim! Pan Jan Totalne rozczarowanie (1) Muszę przyznać, że miałem spore nadzieje dotyczące tego lokalu, licząc na to,... Mariusz