Carsland

Giełdy i komisy

Gdańsk, Seleny 45A

NIE POLECAM!!!!!!!!!! NIE WARTO TRACIĆ CZASU I PIENIĘDZY!!!!! rozbieżność miedzy opisem i stanem rzeczywistym auta! (5) rozbieżność miedzy opisem i stanem rzeczywistym auta! Przejechałem 500 km by... Mario formalnosci (1) pomoc w załatwieniu formalnosci oceniam wysoko, możliwośc negocjacji cen os. prywatna Zdecydowanie tak (1) 3 samochody kupione u nich, aktualnie planuję zakup czwartego w tym samym... Kamila
Polecam jak najbardziej (1) Zakupiłam moje niebieskie piękne autko w tym komisie kilka dni temu.... Renta Naciągacze Krętacze i Cwaniaki (1) Zakupiłem u nich samochód. NIBY super stan itd.. przejechałem nim około 400... Robert OMIJAĆ ! (1) Omijać z daleka ! W ogłoszeniach piszą o 100% udokumentowanym i rzeczywistym... niedoszły klient SZKODA WASZEGO CZASU OMIJAĆ JAK NAJDALEJ (1) Nie napiszę że ten Pan jest oszustem On tylko zmienia fakty CO INNEGO PODAJE... Klient Jerzy Szkoda Waszego czasu. Właściciel to cwaniak i kombinator (1) Szkoda Waszego czasu. Właściciel to cwaniak i kombinator. Mówi jedno, umawia... Krakus Polecam (1) Mam juz drugie auto z tego komisu i jestem bardzo zadowolony Jerzy Świetna obsługa (2) Jeden z nielicznych komis w Polsce na którym się nie zawiodłem, proponowane... Zainteresowany Nie polecam, OMIJAĆ Z DALEKA!! (1) Samochód niezgodny z opisem w ogłoszeniu. Podobno nie wymagał wkładu... Paulina Nie polecam! (3) Komis z przepięknie wypucowanymi samochodami. Wszystkie lśnią i błyszczą aż... Mati Omijać z daleka (2) Kupiłem u nich auto, które wg opisu nie wymagało wkładu finansowego. Auto nie... Areh