Casting na męża

„Casting na męża”
Młoda, inteligentna, delikatnie zwariowana kobietka zapragnęła rzucić się na głęboką wodę.
Do pełnego szczęścia potrzebny jest jej życiowy partner.
Jeśli umiesz czytać między wierszami i jesteś „inteligentnym dżentelmenem” to zapraszam ;)

magdallena86@vp.pl

Magdallena
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Casting na męża

Odpisuję właśnie ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chyba nie zainteresowana:( Nie odp na maila:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No patrz! Organizator nagrody wciął mi się w rozmowę z potencjalnym kandydatem. Sam niby zainteresowany nie jest ale konkurencję niszczy mimowolnie. Jeśli go odstraszysz wysunę przeciwko Tobie ciężką artylerię.
Działasz przeciwko mnie czy w mej intencji? :>
I drobna rada. W szczegóły nie wnikajmy. Jakby to nie brzmiało i tak wiemy kto jest górą i komu pisana jest kanapa + piwo! ;) Czyż nie?
Tczew – moja noga jeszcze tam niestała. Faktycznie mogłaby to być alternatywa podróży poślubnej. Tylko czy mój Luby tak daleko będzie chciał się zapuszczać?

Ps. Jedno oko przymknęłam bez zawahania ale teraz drugie mi karzesz przymykać? To ja po omacku mam wybrać męża czy jak? ;)
Ps. Tak sobie myślę. Skoro wstępnie biznesplan mamy utworzony. To może powalczymy o reklamę? Sponsorów? Rozgłos? Pnijmy się w górę póki światełko się pali nam nad głowami! ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja niczym plaster na rany.
Przyłóż i już nie boli ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wszystko moze byc w Gdyni. Ot ograniczylem pole dzialania aby uniknac ewentualnego dostarczania piwa wraz hamburgerem do Rzeszowa albo Nowego Jorku. Przy okazji z kategorii 'piwo pod chmurka' wykluczylem dodatkowo Sopot. Tamtejsza straz miejska jest niezbyt przyjaznie nastawiona do milosnikow laczenia mozliowsci wdychania swiezego powietrza z konsumpcja zlocistego trunku.

Potraktowanie tego jako podroz poslubna moglo by oznaczac calkiem spora oszczednosc dla mlodej pary ;) Chcialbym tylko zwrocic uwage, iz zaproponowalem jedynie pokrcie wyzywienia. Reszta wycieczki (transport, nocleg?) powinna byc zorganizowana we wlasnym zakresie.

Z drugiej stony, taka podroz poslubna powinna byc przygoda! Cos czego sie dlugo nie zapomni. Dlatego zamiast jechac do Sopotu nalezalo by pomyslec odleglych dzikich krainach (Wehjerowo, Pruszcz Gdanski, Tczew). No, ale ja tu jestem tylko od cateringu a nie ustawiania zycia ;).

Faktycznie, KFC brzmi kuszaco, ale czy przypadkiem nie zbyt kuszaco? Nie boisz sie ze moglo by to przyslnoc prawidzwy powod powstania tego watku? ;)

Ciekawe polaczenie zdan:
>Koleżanki nie powiadamiajmy. Moje notowania wzrosną automatycznie ;)

>Niech wygra lepsza zatem! ;)

Czy nie wychodzi przypadkiem na to samo co: "jestem lepsza, poprosze o piwo i kanapke." ? :)

Musze niestety poprosic o kolejne przymkniecie oka na pliterki.

Moje zgloszenie sie na ochotnika bylo by zdecydowanie nieetycznym pomyslem. Jako osoba ktora miala by dostarczyc nagrode moglbym sie posunac do:
- Szantazu 'wybierz mnie albo tak ustale definicje zwyciestwa ze bedziesz mogla zapomniec nie tylko o piwie ale i kanapce!'.
- Przekupstwa 'wybierz mnie, a zamiast makdonalda odwiedzimy kfc!'
- Zemsty - kupujac jakies podle piwo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poleciały.. :) Tylko proszę o wyrozumiałość:)

Mail wysłany:)

Piwo w Gdyni, McDonald w Sopocie. To niejako podróż poślubna? Tak? :)
Kolejność dowolna?
I mam małe zastrzeżenie. Bo co jeśli ktoś gustuje bardziej w KFC? :)
Koleżanki nie powiadamiajmy. Moje notowania wzrosną automatycznie ;)
Niech wygra lepsza zatem! ;)

Ps. Na brak polskich liter tym razem przymykam oko ;)
Ps. A czy osobnik niejaki Gego zgłasza się na ochotnika? ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zapewne maz bedzie nagroda.

Jesli to nie wystarczy moge rozwazyc dorzucenie zaprosznia na piwo na swiezym powietrzu oraz hamburgera w makdonaldzie. Piwo do wypicia w Gdyni, hamburger w moze byc skonsumowany rownierz w Sopocie (wybor makdonalda pozostawie szczesliwej parze).

Pozostaje problem z powiadomieniem kolezanki "po fachu" oraz sposobu oceny ktora taktyka jest lepsza. W gre moga wchodzic takie czynnyki jak czas od ogloszenia do slubu, jakosc zdobytego meza (kto i jak by mial to ocenic?), ilosc odrzuconych chetnych, cena...

Wczesniej jednak musze sie upewnic, ze dla zadnej z kandydatek hamburger i piwo nie bedize nagroda na tyle atrakcyjna, ze ze wzgledu na nia zdecyduje sie na slub z nieodpowiednia osoba ;). Zatem jesli wygrasz kandydatowi trzeba by zrobic testy z czytania miedzy wierszami, IQ oraz z zasad savoir vivre. Konkurentka nie sprecyzowala niestety wymagan.

//przepraszam za brak polskich literek, to nie moja wina (tzn. posrednio to moja wina moglem nie pisac z komputera o ktorym wiem ze ich nie ma... ale to nie moja wina iz ow komputer ich nie posiada.)

A gdzie solidarność? :)
Koleżance „po fachu” życzę powodzenia.
I zasadnicze pytanie mam. Czy jest jakaś nagroda? Dla tej, która lepszą taktykę zastosowała? ;)

Rzeszowianka jest bez wątpienia bardziej wiarygodna
pisze o sobie "wierząca szalona"
i rzeczywiście taka jest

Casting trochę już trwa, a konkurencja nie śpi ;)

W Rzeszowie też jest pani szukająca męża w podobny sposób, ale postanowiła pójść krok dalej:
http://www.rzeszowiak.pl/witamszukam-kandydata-na-meza-do-zarezerwowanej-daty-wesela-1594768

Ciekawe która taktyka lepiej zadziała ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aktualny ;)

Mail nadal aktualny?

Drugie podejście czas rozpocząć? ;)

Zycie sexualne polaków..;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

i jak poszly poszukiwania?

Ciekawe ile już przygód zaliczone :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

i jak z tym castingiem?

hmmmm

Inne tematy z forum

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.