Tomek - opinia (2) Pyszne jedzenie, dobre ceny, naprawdę spory wybór! Polecam z całego serca !... Tomek Maciej W - opinia (2) Fajne, dobrze doprawione. Dostawca miły i dobrze zorientowany. Pozdro... Maciej W M.P - opinia (2) Super ,polecamy gorąco. Pozdrawiamy Pana Dawida.G M.P
K. P - opinia (2) Pyszne jedzenie, polecamy gorąco. Pozdrawiamy Dawida.G z łężyc ️ K. P D. B - opinia (2) my jesteśmy bardzo zadowoleni . A ci którzy nie próbowali to muszą uwierzyć... D. B J.g - opinia (2) Pyszne zupy i dania wege Codzienne z niecierpliwością czekamy na Dawida.G :) J.g b.magdalena - opinia (2) Jeden z lepszych cateringów ! Duży wybór dań , bardzo dobra jakość i smak .... b.magdalena M. G - opinia (2) Najlepszy catering. Zawsze świeże produkty i ogromna różnorodność. Codzinnie... M. G Hania - opinia (1) gołąbki wegetariańskie z puree ziemniaczanym były przepyszne Hania Adriana - opinia (1) Pokochaliśmy z mężem i przestaliśmy praktycznie gotować, tylko w niedziele... Adriana Hania - opinia (1) Smaczne naturalne jedzenie. Polecam! Do tej pory zamawialismy żurek... Hania Diana Anna - opinia (1) Po dwóch dniach testowych wiedziałam, że się zaprzyjaźnimy ;) No i zostałam,... Diana Anna Krystian - opinia (1) Najlepsze obiady, nawet mojej ulubionej studenckiej jadłodajni nie wspominam... Krystian Robert - opinia (1) To jest to, czego szukałem. Żarcie pod drzwi. Trzy smaczne posiłki bez... Robert Kasia - opinia (1) Bardzo dobra cena mam zestaw small na 30 dni, właśnie testuję. Za mną już 10... Kasia Mikołaj - opinia (1) O mamo, jak wjechały tosty śniadaniowe, to myślałem, że nic lepszego mnie nie... Mikołaj Agata - opinia (1) Cieszę się, że pojawiła się taka opcja na rynku. Bezmięsne posiłki bardzo mi... Agata Agnieszka - opinia (1) Składniki świeże i dobrej jakości. Porcja large na bogato :D :D bardzo mi to... Agnieszka Julka - opinia (1) I taki catering to ja rozumiem. Wreszcie znalazłam coś dla siebie :) 3... Julka Patryk - opinia (1) Wreszcie coś dla mnie trzy posiłki a nie pięć! I normalne, uczciwe porcje... Patryk