Najlove - opinia (2) Pyszne jedzenie, wspaniała obsługa pana Dawida, polecamy :) Najlove, trasa... Najlove Krystyna - opinia (1) Polecam ten catering. Pyszne jest to jedzonko, bardzo mi się podoba forma... Krystyna M - opinia (1) Niestety na 10 dni - 3 razy nie dojechało, raz uszkodzone II danie, raz... M
Mały - opinia (1) Gorąco polecam. Profesjonalna firma! Mały Kajetan - opinia (1) Wreszcie catering w sam raz dla mnie! Trzy porządnie posiłki, śniadanie,... Kajetan Borkowski - opinia (1) wasze pierogi z mięsem to chyba były jedne z najlepszych pierogów jakie... Borkowski Jola jolanta - opinia (1) Terminowe dostawy, boxy szczelnie zapakowane, jedzenie bardzo smaczne.... Jola jolanta Okocza - opinia (2) Próbowałem i byłem mega pozytywnie zaskoczony. Wiele ciekawych dań, menu na... Okocza Tomek - opinia (2) Pyszne jedzenie, dobre ceny, naprawdę spory wybór! Polecam z całego serca !... Tomek Maciej W - opinia (2) Fajne, dobrze doprawione. Dostawca miły i dobrze zorientowany. Pozdro... Maciej W M.P - opinia (2) Super ,polecamy gorąco. Pozdrawiamy Pana Dawida.G M.P K. P - opinia (2) Pyszne jedzenie, polecamy gorąco. Pozdrawiamy Dawida.G z łężyc ️ K. P D. B - opinia (2) my jesteśmy bardzo zadowoleni . A ci którzy nie próbowali to muszą uwierzyć... D. B J.g - opinia (2) Pyszne zupy i dania wege Codzienne z niecierpliwością czekamy na Dawida.G :) J.g b.magdalena - opinia (2) Jeden z lepszych cateringów ! Duży wybór dań , bardzo dobra jakość i smak .... b.magdalena M. G - opinia (2) Najlepszy catering. Zawsze świeże produkty i ogromna różnorodność. Codzinnie... M. G Hania - opinia (1) gołąbki wegetariańskie z puree ziemniaczanym były przepyszne Hania Adriana - opinia (1) Pokochaliśmy z mężem i przestaliśmy praktycznie gotować, tylko w niedziele... Adriana Hania - opinia (1) Smaczne naturalne jedzenie. Polecam! Do tej pory zamawialismy żurek... Hania Diana Anna - opinia (1) Po dwóch dniach testowych wiedziałam, że się zaprzyjaźnimy ;) No i zostałam,... Diana Anna