Szymek - opinia (1) W smaku cudo, bardzo dobry kontakt z firmą, mimo że są nowi na rynku, to... Szymek Kinga - opinia (1) Bajecznie zapakowane posiłki, same torby na jedzenie są piękne, nawet dla... Kinga Magdalena - opinia (1) Mimo że catering nie jest dietetyczny i nie ma na celu odchudzenia klienta,... Magdalena
Gosia - opinia (1) Korzystam z usług Bohema Food regularnie . Jestem bardzo zadowolona. Jedzenie... Gosia ewa - opinia (1) wszystko super! nic tylko polecać :) ewa Weronika - opinia (1) Jedzenie pyszne i nieoczywiste. Wszystko pięknie podane. Właścicielka... Weronika Aga - opinia (1) Dania przyciągają wzrok, są niebanalne i bardzo smaczne. Polecam. Aga Zosia - opinia (1) Pychota, wszystko mega smaczne. Polecam Zosia Joanna - opinia (1) Polecam wszystko pyszne pięknie podane Joanna Kamil - opinia (1) Fajna nowość i odmiana -wszędzie tylko cateringi dietetyczne, a tu proszę... Kamil K - opinia (1) Wstrętne, zimne śmieciowe jedzenie serwowane w szkołach dla dzieci K Asia - opinia (1) W La Gęste zamawiam kolejny raz na spotkanie rodzinne. Jedzenie... Asia Monika - opinia (2) Smaczne, dobrze doprawione jedzenie. Zawekowane. Dużo smaczniejsze niż gotowe... Monika Mirosława Targońska - opinia (1) Zamówione kopytka (dostawa 14.08) były tak przesolone,ze niejadalne! Strach... Mirosława Targońska Marek BB - opinia (2) Jem u Niedźwiedzia już od roku, zawsze pysznie i różnorodne menu! Kierowca... Marek BB Najlepszy catering! (5) Szczerze jestem wstanie polecić catering Dobre Kalorie! Dlaczego? Ponieważ... Zadowolona klientka Akademia Pianina - opinia (1) Cudowni i niesamowici! Korzystam od początku istnienia i nigdy się nie... Akademia Pianina Ewa - opinia (1) Oceniam bardzo dobrze realizację mojego zamówienia. Jakość i forma podania... Ewa A. - opinia (1) Bardzo urokliwe miejsce, kompetentna i uśmiechnięta obsługa no i niesamowite... A. Damyk - opinia (1) Miejsce bardzo urokliwe, obsługa restauracji miła, pomocna i jedzenie, które... Damyk