Karolina - opinia (2) Zamówiłam na próbę i jestem na TAK! Super smaczne i ładnie podane, aż się... Karolina Aga - opinia (1) Regularna dostawa zawsze świeżych dań. Jestem w strefie bezpłatnej dostawy,... Aga Wojciech - opinia (1) Za mną już tydzień z tym cateringiem. Mimo że nie jest to stricte catring... Wojciech
Michalina - opinia (1) Fajnie, że można zmieniać kolejność posiłków, mogę jeść, na co mam ochotę i... Michalina tomek - opinia (1) super alternatywa dla cateringu dietetycznego! równie smacznie i zdrowo, a... tomek Michał - opinia (1) Super, że jest opcja zamówienia 2 dni testowych za dobrą cenę. Mnie te dwa... Michał Maryla - opinia (1) Zamówiłam zestaw średni na 30 dni. Teraz kończę i już wiem, że przedłużę... Maryla Hanna - opinia (1) Zobaczyłam, ze to nowość, i zdecydowałam się spróbować. Zaczęłam od zestawu... Hanna Szymek - opinia (1) W smaku cudo, bardzo dobry kontakt z firmą, mimo że są nowi na rynku, to... Szymek Kinga - opinia (1) Bajecznie zapakowane posiłki, same torby na jedzenie są piękne, nawet dla... Kinga Magdalena - opinia (1) Mimo że catering nie jest dietetyczny i nie ma na celu odchudzenia klienta,... Magdalena Gosia - opinia (1) Korzystam z usług Bohema Food regularnie . Jestem bardzo zadowolona. Jedzenie... Gosia ewa - opinia (1) wszystko super! nic tylko polecać :) ewa Weronika - opinia (1) Jedzenie pyszne i nieoczywiste. Wszystko pięknie podane. Właścicielka... Weronika Aga - opinia (1) Dania przyciągają wzrok, są niebanalne i bardzo smaczne. Polecam. Aga Zosia - opinia (1) Pychota, wszystko mega smaczne. Polecam Zosia Joanna - opinia (1) Polecam wszystko pyszne pięknie podane Joanna Kamil - opinia (1) Fajna nowość i odmiana -wszędzie tylko cateringi dietetyczne, a tu proszę... Kamil K - opinia (1) Wstrętne, zimne śmieciowe jedzenie serwowane w szkołach dla dzieci K Asia - opinia (1) W La Gęste zamawiam kolejny raz na spotkanie rodzinne. Jedzenie... Asia