Monika - opinia (2) Smaczne, dobrze doprawione jedzenie. Zawekowane. Dużo smaczniejsze niż gotowe... Monika Mirosława Targońska - opinia (1) Zamówione kopytka (dostawa 14.08) były tak przesolone,ze niejadalne! Strach... Mirosława Targońska Marek BB - opinia (2) Jem u Niedźwiedzia już od roku, zawsze pysznie i różnorodne menu! Kierowca... Marek BB
Najlepszy catering! (5) Szczerze jestem wstanie polecić catering Dobre Kalorie! Dlaczego? Ponieważ... Zadowolona klientka Akademia Pianina - opinia (1) Cudowni i niesamowici! Korzystam od początku istnienia i nigdy się nie... Akademia Pianina Ewa - opinia (1) Oceniam bardzo dobrze realizację mojego zamówienia. Jakość i forma podania... Ewa A. - opinia (1) Bardzo urokliwe miejsce, kompetentna i uśmiechnięta obsługa no i niesamowite... A. Damyk - opinia (1) Miejsce bardzo urokliwe, obsługa restauracji miła, pomocna i jedzenie, które... Damyk Kamila - opinia (1) Chyba jakieś zmiany nastąpiły, Ale pozytywnie. Pysznie i jak zawsze milo Kamila zaniepokojony rodzic - opinia (1) Widziałam menu dla dzieci z klubu dziecięcego od tego cateringu na okres 7... zaniepokojony rodzic Krzysztof D. - opinia (1) Jesteśmy super zadowoleni z cateringu ! Terminowo, smacznie, tanio i bardzo... Krzysztof D. Kryst... - opinia (1) Super obsługa i smaczne jedzenie dobre miejsce do spędzenia czasu Kryst... Anna - opinia (1) Byliśmy z rodziną na obiedzie. Wspaniała atmosfera, jedzenie dobre. Idealne... Anna B - opinia (1) Miła, Kompetentna obsługa, pyszne jedzenie, czysto, schludnie. Całokształt... B Yeti - opinia (1) Super jakość i przystępna cena. Terminowe dostawy. Yeti DarekP - opinia (1) Jestem mega zadowolony z serwowanego jedzonka Sprawnie zgodnie z ustaleniami DarekP Mateusz - opinia (1) Rzetelne podejście do pracownika. Duża ilość różnych zleceń. Elastyczny... Mateusz Rafał - opinia (1) Super pomysł, dobra cena. Cieszę się, że menu się rozszerza i każdy może... Rafał Dorota - opinia (1) Jedzenie smaczne, domowe i ciepłe. Gotowy obiad punktualnie dostarczony.... Dorota Rafał - opinia (1) Naprawdę polecam. Obiady dowożone ciepłe i bardzo dobre z elementem... Rafał