Kamila - opinia (1) Chyba jakieś zmiany nastąpiły, Ale pozytywnie. Pysznie i jak zawsze milo Kamila zaniepokojony rodzic - opinia (1) Widziałam menu dla dzieci z klubu dziecięcego od tego cateringu na okres 7... zaniepokojony rodzic Krzysztof D. - opinia (1) Jesteśmy super zadowoleni z cateringu ! Terminowo, smacznie, tanio i bardzo... Krzysztof D.
Kryst... - opinia (1) Super obsługa i smaczne jedzenie dobre miejsce do spędzenia czasu Kryst... Anna - opinia (1) Byliśmy z rodziną na obiedzie. Wspaniała atmosfera, jedzenie dobre. Idealne... Anna B - opinia (1) Miła, Kompetentna obsługa, pyszne jedzenie, czysto, schludnie. Całokształt... B Yeti - opinia (1) Super jakość i przystępna cena. Terminowe dostawy. Yeti DarekP - opinia (1) Jestem mega zadowolony z serwowanego jedzonka Sprawnie zgodnie z ustaleniami DarekP Mateusz - opinia (1) Rzetelne podejście do pracownika. Duża ilość różnych zleceń. Elastyczny... Mateusz Rafał - opinia (1) Super pomysł, dobra cena. Cieszę się, że menu się rozszerza i każdy może... Rafał Dorota - opinia (1) Jedzenie smaczne, domowe i ciepłe. Gotowy obiad punktualnie dostarczony.... Dorota Rafał - opinia (1) Naprawdę polecam. Obiady dowożone ciepłe i bardzo dobre z elementem... Rafał Toka - opinia (1) Drogo i słabo. Małe porcje. Rzadko są Toka Lila - opinia (1) Z całego serca polecam firmę. Sposób zamawiania jest bardzo przejrzysty.... Lila Michał - opinia (2) Zakręcone Słoiki - Super pomysł w obecnej sytuacji. Smaczne. Pasteryzowane.... Michał Roman - opinia (1) Kierowcy przyjeżdżają mocno w kratkę, jednego dnia są, potem nie ma ich przed... Roman Kasia - opinia (1) Zawsze smacznie. Dania codziennie inne. Niska cena, wysoka jakość. Chętnie... Kasia Piotr - opinia (1) Spróbowałem kilka razy. Cały czas pysznie. Tak dalej !!!! Piotr Tania - opinia (1) Wspaniałe obsłużyli imprezę mojej rodziny!!! Wszystko przepyszne Tania Janka - opinia (1) Polecam. Otrzymałem dokładnie to czego oczekiwałem Janka