Opinia (1) Moim zdaniem najlepszy catering w całym Trójmieście. Urozmaicone menu, synek... Tata Michała Godni polecenia! (1) Jestem osobą, która ma nietolerancję glutenu. Dzisiaj miałem okazję zjeść... Łukasz K. Wera - opinia (1) Polecam. Mam dziecko w szkole. I naprawdę jest rewelacja Wera
Zawsze świeże posilki (1) Duzo warzyw owoców pyszności same Patryk Gorąco polecam (1) Moja córka w końcu przychodzi z przedszkola najedzona i zadowolona. Wszystko... Bartek Smaczne obiadki! (1) Szczerze polecam firmę Gastrohouse, która dostarcza posiłki do przedszkoli... Mama Stasia Zadowolony tata - opinia (1) Mòj syn uczęszcza do przedszkola obsługiwanego przez GastroHouse i jestem... Zadowolony tata Najlepszy catering dla dzieci (1) Jestem pracownikiem jednego z przedszkoli do którego "Gastrohouse" dostarcza... Danuta, lat 52 Bardzo polecam wszystkim tą firmę (1) Wspaniały kontakt z klientem, wszystko na najwyższym poziomie. Własciciel... Zelek Super obiady (1) Mój 5 letni syn codziennie jada obiadki dostarczone przez Gastrohouse. Duże... Pieniadz Najlepsze obiadki (1) Moje dziecko zjada wszystko w przedszkolu i prosi o dokładki, przychodzi do... Mama Oleńki Mężczyzna - opinia (1) Jadłem kilka razy obiady z moim synem są bardzo dobre . Mężczyzna - opinia (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń, dzieci zadowolone, duże urozmaicenie i... Jak najbardziej na plus (1) Posiłki jakie przyjeżdzają do przedszkola są dobrze zapakowane, estetycznie... Mama Super (1) Super wsxystko świetnie polecam Masa firmowy (1) Na początku się atarali, tera ani to nie wygląda ani nie smakuje lokaloka Najsmaczniejsze Święta (1) Catering był przepyszny, aromatyczny i genialnie doprawiony, zwłaszcza tarty... Maja dobry catering dla pracownikow (1) dobry catering dla pracownikow Gość Godni polecenia (1) Firma profesjonalna godna polecenia. Nic dodać nic ująć. Nie trzeba szukać... Seba Catering (1) Bardzo polecam tą firmę. Skorzystaliśmy z ich usług na 100 osób. Byli... TomaszM