Najlepszy Catering w Trojmieście (1) Pysznie i profesjonalnie. Zamówiliśmy catering firmowy na ponad 100 osób,... Ania War zamówmy to jeszcze raz ;) (1) kilka kliknięć w internecie i człowiek trafić może na perełki; już od... Marsylia Wspaniały Catering (1) Po raz pierwszy skorzystaliśmy z oferty tej firmy cateringowe. I nie...
najlepszy catering dla firm (1) Od kilku lat Firma Gastrohouse dostarcza catering w postaci posiłków... poltarex sp. z o.o. Catering Godny Polecania ! (1) Jestem ojcem mojego synusia które je właśnie z usług obsługiwanej przez... Arturoo Zadowolony (1) Serdecznie polecam usługi kateringowe . Całość bardzo sprawnie zrealizowana .... Zadowolony Catering na najwyższym poziomie! (1) Firma godna polecenia, moje dziecko uczęszcza do szkoły obsługiwanej przez... Adam Smacznie I zdrowo (1) To jest to! Dobrze zbilansowana dieta od Gastrohouse mojej Zosieńki! Polecam Katarzyna Opinia (1) Moim zdaniem najlepszy catering w całym Trójmieście. Urozmaicone menu, synek... Tata Michała Godni polecenia! (1) Jestem osobą, która ma nietolerancję glutenu. Dzisiaj miałem okazję zjeść... Łukasz K. Wera - opinia (1) Polecam. Mam dziecko w szkole. I naprawdę jest rewelacja Wera Zawsze świeże posilki (1) Duzo warzyw owoców pyszności same Patryk Gorąco polecam (1) Moja córka w końcu przychodzi z przedszkola najedzona i zadowolona. Wszystko... Bartek Smaczne obiadki! (1) Szczerze polecam firmę Gastrohouse, która dostarcza posiłki do przedszkoli... Mama Stasia Zadowolony tata - opinia (1) Mòj syn uczęszcza do przedszkola obsługiwanego przez GastroHouse i jestem... Zadowolony tata Najlepszy catering dla dzieci (1) Jestem pracownikiem jednego z przedszkoli do którego "Gastrohouse" dostarcza... Danuta, lat 52 Bardzo polecam wszystkim tą firmę (1) Wspaniały kontakt z klientem, wszystko na najwyższym poziomie. Własciciel... Zelek Super obiady (1) Mój 5 letni syn codziennie jada obiadki dostarczone przez Gastrohouse. Duże... Pieniadz Najlepsze obiadki (1) Moje dziecko zjada wszystko w przedszkolu i prosi o dokładki, przychodzi do... Mama Oleńki Mężczyzna - opinia (1) Jadłem kilka razy obiady z moim synem są bardzo dobre . Mężczyzna