- opinia (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń, dzieci zadowolone, duże urozmaicenie i... Jak najbardziej na plus (1) Posiłki jakie przyjeżdzają do przedszkola są dobrze zapakowane, estetycznie... Mama Super (1) Super wsxystko świetnie polecam Masa
firmowy (1) Na początku się atarali, tera ani to nie wygląda ani nie smakuje lokaloka Najsmaczniejsze Święta (1) Catering był przepyszny, aromatyczny i genialnie doprawiony, zwłaszcza tarty... Maja dobry catering dla pracownikow (1) dobry catering dla pracownikow Gość Godni polecenia (1) Firma profesjonalna godna polecenia. Nic dodać nic ująć. Nie trzeba szukać... Seba Catering (1) Bardzo polecam tą firmę. Skorzystaliśmy z ich usług na 100 osób. Byli... TomaszM Gorąco polecam! (1) Pyszne jedzenie, smaczne i pieknie podane, miła obsługa, szybka dostawa! Olga Super! (1) Jestem bardzo zadowolona, smaczne, shybko, tanio Darya Wspaniała firma (1) Jedzenie najwyższej klasy. Wspaniałe smaki, świeże, bez konserwantów i... Magda Michalak totalna porazka (2) Wydawalo mi się ze mam do czynienia z powazna firma ale niestety się... Andrzej Sylwester 2018/2019 (1) Ogólnie Sylwester udany. Z pewnością z racji towarzystwa znajomych. Pyszne... Paulina mniammniammniam (1) najlepsza szama w trójmieście! maura Polecam (1) Pyszne jedzenie. Profesjonalna obsługa . Polecam każdemu ! Marcin W Gorąco polecam (1) Różnorodna oferta pysznych dań. Codziennie co innego, zawsze pyszne posiłki.... Tomek Świetne miejsce. (1) Polecam z całego serca! Dania świeże, bardzo smaczne, urozmaicone menu, każdy... Kamila . (1) Bardzo polecam. Potrawy bardzo smaczne, miła obsługa, ceny dla każdego :) Natalia Polecam! (1) Serdecznie polecam. Potrawy bardzo smaczne,miła i otwarta na propozycje... Dawid Patok Gorąco polecam (1) Ceny bardzo przystępne a jakoś na 5 gwiazdek. Uwielbiam wszystkie zupy... Monika Borysiak