Ania - opinia (1) Lepszego cateringu po prostu nie ma.! Mistrzoska reka wlascicielki sprawia,... Ania Dan - opinia (1) Great food with a personal touch when it comes to service. Dan Aleksandra - opinia (1) W niedzielę wyprawialiśmy pierwsze urodziny córeczek i wszystko było super.... Aleksandra
J. - opinia (1) Bardzo dobre sushi. Zestaw przywieziony wcześniej niż pokazywał zegar.... J. A - opinia (1) To było najlepsze sushi jakie w życiu jadłam. Przepięknie podane, rolki w... A Joanna M. - opinia (1) W październiku urządzałam w Malinowym swoje 40- te urodziny. Jestem... Joanna M. Pełen profesjonalizm - polecam! (1) Miałem okazję współpracować z Jarkiem podczas imprez firmowych i tak: 1.... Mariusz Olejniczak Krystyna - opinia (1) Zamawialiśmy kanapki po raz pierwszy . Byliśmy bardzo mile zaskoczeni.... Krystyna Żaneta - opinia (1) Wszystko świeże mega przygotowane 100%Polecam Żaneta Fantastyczne (1) Sushi przepyszne, świeżutkie, pięknie zrobione i podane. Ogromny wybór... Kasia Polecam (1) Mk gastro orgsnizowalo mi catering na wesele. Wszystko było przygotowane na... Ewa Polecam (1) Smacznie , zdrowo i radośnie dla oka ! Bardzo sympatyczna właścicielka Kasia. Kasia Pulawski Najlepszy Catering w Trojmieście (1) Pysznie i profesjonalnie. Zamówiliśmy catering firmowy na ponad 100 osób,... Ania War zamówmy to jeszcze raz ;) (1) kilka kliknięć w internecie i człowiek trafić może na perełki; już od... Marsylia Wspaniały Catering (1) Po raz pierwszy skorzystaliśmy z oferty tej firmy cateringowe. I nie... najlepszy catering dla firm (1) Od kilku lat Firma Gastrohouse dostarcza catering w postaci posiłków... poltarex sp. z o.o. Catering Godny Polecania ! (1) Jestem ojcem mojego synusia które je właśnie z usług obsługiwanej przez... Arturoo Zadowolony (1) Serdecznie polecam usługi kateringowe . Całość bardzo sprawnie zrealizowana .... Zadowolony Catering na najwyższym poziomie! (1) Firma godna polecenia, moje dziecko uczęszcza do szkoły obsługiwanej przez... Adam Smacznie I zdrowo (1) To jest to! Dobrze zbilansowana dieta od Gastrohouse mojej Zosieńki! Polecam Katarzyna