Toka - opinia (1) Drogo i słabo. Małe porcje. Rzadko są Toka Lila - opinia (1) Z całego serca polecam firmę. Sposób zamawiania jest bardzo przejrzysty.... Lila Michał - opinia (2) Zakręcone Słoiki - Super pomysł w obecnej sytuacji. Smaczne. Pasteryzowane.... Michał
Roman - opinia (1) Kierowcy przyjeżdżają mocno w kratkę, jednego dnia są, potem nie ma ich przed... Roman Kasia - opinia (1) Zawsze smacznie. Dania codziennie inne. Niska cena, wysoka jakość. Chętnie... Kasia Piotr - opinia (1) Spróbowałem kilka razy. Cały czas pysznie. Tak dalej !!!! Piotr Tania - opinia (1) Wspaniałe obsłużyli imprezę mojej rodziny!!! Wszystko przepyszne Tania Janka - opinia (1) Polecam. Otrzymałem dokładnie to czego oczekiwałem Janka Ania - opinia (1) Lepszego cateringu po prostu nie ma.! Mistrzoska reka wlascicielki sprawia,... Ania Dan - opinia (1) Great food with a personal touch when it comes to service. Dan Aleksandra - opinia (1) W niedzielę wyprawialiśmy pierwsze urodziny córeczek i wszystko było super.... Aleksandra J. - opinia (1) Bardzo dobre sushi. Zestaw przywieziony wcześniej niż pokazywał zegar.... J. A - opinia (1) To było najlepsze sushi jakie w życiu jadłam. Przepięknie podane, rolki w... A Joanna M. - opinia (1) W październiku urządzałam w Malinowym swoje 40- te urodziny. Jestem... Joanna M. Pełen profesjonalizm - polecam! (1) Miałem okazję współpracować z Jarkiem podczas imprez firmowych i tak: 1.... Mariusz Olejniczak Krystyna - opinia (1) Zamawialiśmy kanapki po raz pierwszy . Byliśmy bardzo mile zaskoczeni.... Krystyna Żaneta - opinia (1) Wszystko świeże mega przygotowane 100%Polecam Żaneta Fantastyczne (1) Sushi przepyszne, świeżutkie, pięknie zrobione i podane. Ogromny wybór... Kasia Polecam (1) Mk gastro orgsnizowalo mi catering na wesele. Wszystko było przygotowane na... Ewa Polecam (1) Smacznie , zdrowo i radośnie dla oka ! Bardzo sympatyczna właścicielka Kasia. Kasia Pulawski