Perfekcyjny catering (2) Bardzo gorąco polecam Gustus catering. Na każdym etapie wszystko zostało... Piotr Wigilia firmowa (1) Szczerze polecam! Szukałam dość długo firmy, która spełniałaby dosyć... Anna W. Polecam (1) Miałam okazje kilka razy zamówić w tej firmie dania i jestem zachwycona. De... Kasia
Polecam (1) Bardzo profesjonalna firma ! Przepyszne jedzenie, miła obsługa, w dodatku... Samanta Lepszej firmy nie ma :) (1) Bardzo dobre jedzenie, świeże produkty, imprezy robione bardzo... Katarzyna Idealny catering (1) Chciałabym bardzo podziękować firmie MK Gastro za wspaniałe zorganizowanie... Wiesława Czy kas catering jeszcze działa? (2) Witam, jestem zainteresowana sala namiotowe, ale niema prawie żadnych nowych... gość 1 Dobrze ale nie do końca (2) Firmę Szafran i Miód wynajęliśmy do cateringu na komunii. Cenowo było ok. W... Sylwek Impreza urodzinowa (1) Moje pierwsze zetknięcie z firma cateringowa i wybór trafiony w100 % .... Izabela Super, polecam! (1) Super obsługa, smaczne jedzenie i fajne, nowoczesne rozwiązania. Moi goście... Maja Mieszane uczucia (1) Mialam okazje testowac uslugi firmy Dabbas kilkakrotnie (jest to moja 4 firma... Korpo polecam (1) przejrzysta oferta, sprawna i uprzejma obsługa zamówienia, terminowa dostawa. Anna Profesjonalny partner w biznesie! (1) Krótko i na temat, jedyna firma cateringowa w Trójmiescie której można zaufać... Dumny partner Wspaniali (1) Mieliśmy ogromną przyjemność korzystać z usług firmy Grzegorza podczas... Kasia i Piotr najlepszy catering w trójmieście (5) Najlepszy catering w trójmieście, pyszne jedzenie podane w nowoczesnym... Kasia Zdecydowanie polecam (1) Korzystamy z usług Catering serwis w naszym punkcie przedszkolnym. Super... Małe Lwy Wesele (3) Urządzaliśmy wesele w Goddingu w sali nad stawem i jesteśmy bardzo... Anna Smacznie i zdrowo - polecam :) (1) Miałam okazję kosztować potrawy przygotowane przez catering Szafran i miód i... N_A Fontanna czekoladowa od Choco Cream (1) Skorzystaliśmy z usług firmy Choco Cream z okazji organizowanego balu... Elżbieta Przyjęcie komunijne PERFEKCYJNIE (1) Catering bez zarzutów!! Jedzenie smaczne, świeże, pieknie podane. Sola z... Mama