Mieszane uczucia (1) Mialam okazje testowac uslugi firmy Dabbas kilkakrotnie (jest to moja 4 firma... Korpo polecam (1) przejrzysta oferta, sprawna i uprzejma obsługa zamówienia, terminowa dostawa. Anna Profesjonalny partner w biznesie! (1) Krótko i na temat, jedyna firma cateringowa w Trójmiescie której można zaufać... Dumny partner
Wspaniali (1) Mieliśmy ogromną przyjemność korzystać z usług firmy Grzegorza podczas... Kasia i Piotr najlepszy catering w trójmieście (5) Najlepszy catering w trójmieście, pyszne jedzenie podane w nowoczesnym... Kasia Zdecydowanie polecam (1) Korzystamy z usług Catering serwis w naszym punkcie przedszkolnym. Super... Małe Lwy Wesele (3) Urządzaliśmy wesele w Goddingu w sali nad stawem i jesteśmy bardzo... Anna Smacznie i zdrowo - polecam :) (1) Miałam okazję kosztować potrawy przygotowane przez catering Szafran i miód i... N_A Fontanna czekoladowa od Choco Cream (1) Skorzystaliśmy z usług firmy Choco Cream z okazji organizowanego balu... Elżbieta Przyjęcie komunijne PERFEKCYJNIE (1) Catering bez zarzutów!! Jedzenie smaczne, świeże, pieknie podane. Sola z... Mama Pysznie i świeżo (1) Firma godna polecenia. Pysznie, świeżo, miło i na czas. Cena też przystępna.... Agnieszka Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Spośród wielu trójmiejskim firm cateringowych wybrałam Sz iM i mogę być z... Kamila Komunia na medal. REWELACJA ! (1) Organizowaliśmy przyjęcie komunijne córki w naszym domu i skorzystaliśmy z... Mama Natalki Catering konferencja (Przerwy kawowe + bankiet) (1) Pyszne jedzenie - nie tylko smakowało, ale i cieszyło oko. Sprawna,... Alicja Niewielka impreza rodzinna (1) Korzystałam z usług firmy w marcu 2017. Kierowałam się głównie wysokimi... GoJagna Polecam (1) Kolejny Karnawał powoli dobiega końca i kolejny raz wynosimy najlepsze... Bożena Impreza urodzinowa w dniu 28.02.2017 (1) Bardzo dziękuję za przygotowanie uroczej imprezy urodzinowej mojej żony w... Kaźmierski Przemysław Znakomity catering! (1) Polecam wszystkim! Różnorodne menu, smakowite dania i ekskluzywne podanie.... Łakomczuch xd Polecam wszystkim serdecznie (1) Podziękowania dla BanGlob! W Karnawale 2017 byliśmy w dwóch miejscach, gdzie... Monika Polecam! (1) Pierwszy raz zdecydowałem się uczestniczyć w koncercie i balu na Ołowiance w... Mateusz