Pysznie i świeżo (1) Firma godna polecenia. Pysznie, świeżo, miło i na czas. Cena też przystępna.... Agnieszka Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Spośród wielu trójmiejskim firm cateringowych wybrałam Sz iM i mogę być z... Kamila Komunia na medal. REWELACJA ! (1) Organizowaliśmy przyjęcie komunijne córki w naszym domu i skorzystaliśmy z... Mama Natalki
Catering konferencja (Przerwy kawowe + bankiet) (1) Pyszne jedzenie - nie tylko smakowało, ale i cieszyło oko. Sprawna,... Alicja Niewielka impreza rodzinna (1) Korzystałam z usług firmy w marcu 2017. Kierowałam się głównie wysokimi... GoJagna Polecam (1) Kolejny Karnawał powoli dobiega końca i kolejny raz wynosimy najlepsze... Bożena Impreza urodzinowa w dniu 28.02.2017 (1) Bardzo dziękuję za przygotowanie uroczej imprezy urodzinowej mojej żony w... Kaźmierski Przemysław Znakomity catering! (1) Polecam wszystkim! Różnorodne menu, smakowite dania i ekskluzywne podanie.... Łakomczuch xd Polecam wszystkim serdecznie (1) Podziękowania dla BanGlob! W Karnawale 2017 byliśmy w dwóch miejscach, gdzie... Monika Polecam! (1) Pierwszy raz zdecydowałem się uczestniczyć w koncercie i balu na Ołowiance w... Mateusz beznadziejny catering (1) nie polecam, jakość jedzenia BEZNADZIEJNA, stołówka za czasów PRLu miała... David Paszewski Profesjonalna obsługa i wysoka jakość (1) Polecam współpracę. Mam nadzieję częściej korzystać z ich usług. K.Nieznaj Serdecznie polecam! (1) Zamówiłam catering na urodziny i się nie zawiodłam! Jedzenie zostało... Martyna Konkol Smakowicie i niedrogo ! (1) Polecam bardzo catering Pyszne Smaki, poza nazwą dopasowaną do doznań... Dawid Konkol Sylwester w muzycznym (9) Tak źle, że nie wiadomo od czego zacząć. Informacyjnie - kolacja sylwestrowa... Hanna Sylwester Banglob w Teatrze Muzycznym (1) zgłoś do moderacji post 12433959 Fantastyczny Sylwerster zorganizowany... Barbara Smaczne!! (1) Zamówilam catering do domu z okazji rocznicy ślubu. Małe kameralne spotkanie... Roksana Najlepsze miejsce na wesele! (2) Polecam w 100%. 9.07 odbywało się tam nasze wesele! Rozpoczynając od... Katarzyna W. Fontanna czekoladowa i palma owocowa (1) Skorzystaliśmy z usług firmy Choco Cream i to była najlepsza decyzja jaką... Ewelina i Tomasz Super opcja na obiad w pracy (1) Dabbas to świetna altenatywa dla firm, które wprawdzie obiad do biura... Anna