beznadziejny catering (1) nie polecam, jakość jedzenia BEZNADZIEJNA, stołówka za czasów PRLu miała... David Paszewski Profesjonalna obsługa i wysoka jakość (1) Polecam współpracę. Mam nadzieję częściej korzystać z ich usług. K.Nieznaj Serdecznie polecam! (1) Zamówiłam catering na urodziny i się nie zawiodłam! Jedzenie zostało... Martyna Konkol
Smakowicie i niedrogo ! (1) Polecam bardzo catering Pyszne Smaki, poza nazwą dopasowaną do doznań... Dawid Konkol Sylwester w muzycznym (9) Tak źle, że nie wiadomo od czego zacząć. Informacyjnie - kolacja sylwestrowa... Hanna Sylwester Banglob w Teatrze Muzycznym (1) zgłoś do moderacji post 12433959 Fantastyczny Sylwerster zorganizowany... Barbara Smaczne!! (1) Zamówilam catering do domu z okazji rocznicy ślubu. Małe kameralne spotkanie... Roksana Najlepsze miejsce na wesele! (2) Polecam w 100%. 9.07 odbywało się tam nasze wesele! Rozpoczynając od... Katarzyna W. Fontanna czekoladowa i palma owocowa (1) Skorzystaliśmy z usług firmy Choco Cream i to była najlepsza decyzja jaką... Ewelina i Tomasz Super opcja na obiad w pracy (1) Dabbas to świetna altenatywa dla firm, które wprawdzie obiad do biura... Anna Palma owocowa, tort babeczkowy i fontanna czekoladowa (1) Skorzystaliśmy z usług firmy choco cream na naszym weselu. Zamówiliśmy tort... Małgorzata Urodzinowy obiad (1) Zamówiliśmy catering na 20 osób na urodziny córki. Obsługa bezproblemowa i... Paweł Bardzo polecam, doskonałe smaki :-) (1) Dostawa przekąsek spełniła moje estetyczne i przede wszystkim kulinarne... Daria z Gdyni Wspanialy lokal weselny (1) Wesele zorganizowane na bardzo wysokim poziomie ,sala piekna ,jedzenie dobre... zadowolona mama Sympatycznie, profesjonalnie, bez odrobiny problemów (1) Współpracowałam z firmą Choco Cream w ramach cateringu, który przygotowywałam... Marzena niezapomniany dzień (1) Jestem niesamowicie zadowolona ze współpracy z Banglob. Otzymałam wszelkie... Agnieszka Wesele jak z bajki! (1) Bardzo, bardzo polecam Banglob! Firma zorganizowała moje wesele w Riwierze w... Basia Wyśmienite jedzenie w przystępnej cenie. (1) Z usług firmy Szafran i Miód mieliśmy okazję skorzystać podczas organizacji... Sara Kulesza Zaskoczenie (1) Skusiłam się pierwszy raz na przygotowanie przyjęcia w domu przy pomocy... Doda Wesele naszych marzeń! (1) Choco Cream to była najlepsza decyzja jaką moglismy podjąć szukając atrakcji... Monika i Bartosz