Wedding of your dreams (1) BanGlob organised our wedding party in Riwiera in Gdynia. The location is... Koen Dhulster (Belgium) Aquarius (1) Miałam okazję być w tej restauracji z okazji rodzinnej imprezy i byłam pod... Miećka Aniołowa Bal w Teatrze Muzycznym (1) Serdecznie polecam wszystkim firmę Banglob jako catering, na wczorajszym balu... Jolanta
Impreza noworoczna (1) Usytuowanie obiektu i dobra kawa to jedyne plusy tego lokalu jakie nasuwają... Mariola zdecydowanie polecam!!! (1) Ach co to był za bal :) nie raz mam okazję kosztować dań firmy BanGlob na... Adrianna z Sopotu Wegetarianin na Balu Sylwestrowym w Filharmonii (1) Jestem wegetarianinem od lat, więc nie raz nie dwa miałem problem na... Dariusz z Gdyni Sylwester w Filharmonii Bałtyckiej (1) Bal na Ołowiance bardzo udany, prawie wszyscy bawili się do samego końca,... Asia Najlepsze wrażenia (1) Firmę BanGlob "spotykam" na wielu imprezach w Trójmieście. Zawsze zaskakujący... Beata Zdecydowanie polecam! (1) Z usług firmy Ban Glob korzystam od wielu lat przy organizacji spotkań... Iwona D. Bal Karnawalowy (1) 9.01.2016 bawiłam się ze znajomymi na Balu w Filharmonii ,powiem że nie mam... Iga Bal w Filharmonii Gdańskiej- super! Polecam! (1) miałam okazję uczestniczyć w balu karnawałowym organizowanym przez BanGlob.... Agnieszka NIE POLECAM (3) W zeszłym roku organizowaliśmy wesele. Impreza udana dzięki rodzinie,... Pati Bal Sylwestrowy ,Teatr Muzyczny w Gdyni (1) Całą imprezę sylwestrową oceniam b.pozytywnie.Obsługa miła,pomocna,reagowała... Agnieszka Najwyższy poziom ! (1) Korzystaliśmy z wielu firm Cateringowych, ale tylko Vica spełnia Nasze... Łukasz Serdecznie Polecam (1) Bogate menu oraz fachowa obsługa! Pełen profesjonalizm w wykonaniu całości, a... Ewelina Bal Sylwestrowy 2015 w Filharmonii na Ołowiance (1) Bardzo niska jakość obsługi. Ludzie z łapanki bez podstawowego wyszkolenia.... Ela wigilia 2015 (1) Foodcatering dostarczył dla nas wigilię firmową. Wszystko odbyło sie szybko... agnieszka Polecam! (1) Pyszne jedzenie, miła, uśmiechnięta obsługa, pięknie podane dania. Jesteśmy z... Marcin Zdecydowanie POLECAM (1) Współpracujemy od pewnego czasu przy organizacji szkoleń i konferencji. Nigdy... Aneta wyjątkowa (1) Kuchnia Stefana to wyjątkowe miejsce. Stworzone do wspólnego gotowania w... Anna