Super! (1) Bardzo polecam - jedzenie dostarczone na czas, goście zadowoleni :) Alicja Catering (1) Gorąco polecam firmę Szafran i Miód. Zamówione jedzenie zostało dostarczone... Paweł Najlepsi w trójmieście (1) Świetne i smaczne posiłki, indywidualne podejście do klienta, profesjonalna... Marta
Przyjęcie komunijne na medal (1) Organizowaliśmy przyjęcie komunijne naszej córki w wynajętym pomieszczeniu i... Bogusław Strzał w dziesiątkę! (1) Pełen profesjonalizm. Zaczynając od doradztwa i przygotowania uroczystości... Szymon Maciej - opinia (1) Bardzo niski poziom obsługi. Nastawieni na zadowolenie samych siebie. Szefowa... Maciej Polecam (1) Wszystko na najwyższym poziomie! Pyszne jedzenie, kompetentna obsługa i... Małgorzata Idealny wybór. (1) Jedyny w swoim rodzaju catering w Trójmieście ,miła i profesjonalna... Meg Totalne zaskoczenie dla samego oraganizatora jak i dla gości. (1) Wszystko jak się należy, nie ma do czego się przyczepić. Otwarci na wszelakie... EM- Med Dorota - opinia (1) gorąco polecam. Po organizacji własnego wesela jestem bardzo zadowolona.... Dorota Wedding of your dreams (1) BanGlob organised our wedding party in Riwiera in Gdynia. The location is... Koen Dhulster (Belgium) Aquarius (1) Miałam okazję być w tej restauracji z okazji rodzinnej imprezy i byłam pod... Miećka Aniołowa Bal w Teatrze Muzycznym (1) Serdecznie polecam wszystkim firmę Banglob jako catering, na wczorajszym balu... Jolanta Impreza noworoczna (1) Usytuowanie obiektu i dobra kawa to jedyne plusy tego lokalu jakie nasuwają... Mariola zdecydowanie polecam!!! (1) Ach co to był za bal :) nie raz mam okazję kosztować dań firmy BanGlob na... Adrianna z Sopotu Wegetarianin na Balu Sylwestrowym w Filharmonii (1) Jestem wegetarianinem od lat, więc nie raz nie dwa miałem problem na... Dariusz z Gdyni Sylwester w Filharmonii Bałtyckiej (1) Bal na Ołowiance bardzo udany, prawie wszyscy bawili się do samego końca,... Asia Najlepsze wrażenia (1) Firmę BanGlob "spotykam" na wielu imprezach w Trójmieście. Zawsze zaskakujący... Beata Zdecydowanie polecam! (1) Z usług firmy Ban Glob korzystam od wielu lat przy organizacji spotkań... Iwona D. Bal Karnawalowy (1) 9.01.2016 bawiłam się ze znajomymi na Balu w Filharmonii ,powiem że nie mam... Iga