jedzenie okropne (1) Jedzenie okropne,zupa pomidorowa bez smaku,wyglądała jak makaron świderki w... eeeeee Polecamy!!!Bardzo profesjonalnie! (1) Profesjonalna obsługa konferencji (przerwy kawowe, ciepły obiad). Wszystko... Organizator FoodCatering - polecam (1) Polecam bardzo - profesjonalna i miła obsługa, pyszne dania pięknie podane! Katarzyna
Porażka (2) jedzenie okropne, barszcz kwaśny, kołduny kupione w Biedronce obok- nigdy nie... tunia213 brak organizacji (4) lokal położony jest na osiedlu domów jednorodzinnych, hałas, który dochodzi z... Justyna Polecam bardzo! (1) Zamawialiśmy małą fontannę na wesele we wrześniu. Obsługa miła i... Justyna Rewelacja!!!! :-) (1) Skorzystaliśmy z usług firmy Choco Cream na naszym weselu, jednym słowem... Marta W Przyjęcie weselne (1) Organizowaliśmy w Goddingu nasze przyjęcie weselne. Lokal zachwycił nas... Weronika i Krzysztof Potoccy Menu i pokoje (1) Niestety mnóstwo potraw serwowanych w Hotelu Faltom w Gdyni jest chłodnych :(... zniesmaczona klientka Polecam (1) miałem wesele na 100 osób i małą fontannę i szczerze powiem że mi to... Mariusz Super (1) Godding to bardzo ładne miejsce, znajdujące się w przepięknym i klimatycznym... Joanna Kozłowska Kominek Wesele (1) Organizowałam tam z mężem wesele, były to ich początki, nie zmienia to faktu,... ola wesele Leszczynowy Dworek (1) dziękujemy za organizacje wesela było pięknie , pysznie , z gracją , z miłą... martyna,bartek Choco Cream- to lubię! (1) Mieliśmy okazję skorzystać z usług Choco Cream podczas imprezy szkolnej.... andrzejjot Profesjonalnie i z klasą (1) Nasze weselne uświetniła fontanna czekoladowa. Było wspaniały pomysł, który... Kasia Piotrowska Smacznie i tanio (1) Serdecznie polecam ten bar. Jedzenie jest bardzo smaczne, proste, domowe, ze... Ally Btdg (2) Byłem na kilku takich spotkaniach ale takiej kichy to doznałem właśnie tu w... zaszczyrynski Serdecznie Dziękujemy (1) Opinia Naszych gości jest jak dla Nas najważniejsza , nikt nie miał żadnych... Mariola i Marcin Serdecznie Dziękuję (1) Opinia Naszych gości jest jak dla Nas najważniejsza , nikt nie miał żadnych... Mariola i Marcin Komunia (1) Jestem bardzo zadowolona z organizacji przyjęcia komunijnego w restauracji w... Marta S.