Super (1) Godding to bardzo ładne miejsce, znajdujące się w przepięknym i klimatycznym... Joanna Kozłowska Kominek Wesele (1) Organizowałam tam z mężem wesele, były to ich początki, nie zmienia to faktu,... ola wesele Leszczynowy Dworek (1) dziękujemy za organizacje wesela było pięknie , pysznie , z gracją , z miłą... martyna,bartek
Choco Cream- to lubię! (1) Mieliśmy okazję skorzystać z usług Choco Cream podczas imprezy szkolnej.... andrzejjot Profesjonalnie i z klasą (1) Nasze weselne uświetniła fontanna czekoladowa. Było wspaniały pomysł, który... Kasia Piotrowska Smacznie i tanio (1) Serdecznie polecam ten bar. Jedzenie jest bardzo smaczne, proste, domowe, ze... Ally Btdg (2) Byłem na kilku takich spotkaniach ale takiej kichy to doznałem właśnie tu w... zaszczyrynski Serdecznie Dziękujemy (1) Opinia Naszych gości jest jak dla Nas najważniejsza , nikt nie miał żadnych... Mariola i Marcin Serdecznie Dziękuję (1) Opinia Naszych gości jest jak dla Nas najważniejsza , nikt nie miał żadnych... Mariola i Marcin Komunia (1) Jestem bardzo zadowolona z organizacji przyjęcia komunijnego w restauracji w... Marta S. Super! słodki doatek do każdej imprezy (1) w 100% polecam fontanny czekoladowe i drinki serwowane przez firmę Choco... Dominika Zdecydowanie POLECAM! (1) Współpracuję z FoodCatering od ponad roku przy organizacji szkoleń dla... Agnieszka super wyżerka (2) super dania ,warte swojej ceny,sprawna i miła obsługa,bardzo miłe zaskoczenie... Natalia Godne polecenia (1) FoodCatering wybraliśmy (jako firma) ze względu na atrakcyjne menu oraz... Małgorzata S. Kama - opinia (1) Korzystaliśmy z usług Gastrostaff podczas naszego wesela. Drink Bar okazał... Kama Sala godna polecenia! (1) Byłam tam na weselu przyjaciółki. Nowo otwarta sala, na prawdę piękna! Bardzo... Aleksandra Pyszne Jedzonko (1) Byłam w restauracji na sylwestra oraz na stypie, byłam zachwycona że istnieje... Krystyna Malz Wesele roku - 11.10.2014 (1) W Goddingu organizowaliśmy wesele w październiku 2014 i jesteśmy bardzo,... Michał i Ania Polecamy (1) Bardzo przystępne ceny, świetna obsługa oraz bardzo ładnie podane dania.... Anna Fenomenalne!! (1) Jedzenie pyszne, obsługa super, nie boją się wyzwań! mimo bardzo późnego... Ewa