wesele w "Bartanie" (1) 11 pazdziernika 2014 w restauracji hotelu "Bartan" odbylo sie nasze wesele.... Pan Mlody Niewłaściwe składniki (1) Restauracja "Cztery Zmysły" w menu ma podany opis składników sałatki Gyros.W... Niezadowolony klient Obiad weselny - NIE POLECAM (1) Bylam gosciem na obiedzie weselnym (sala na pietrze) na poczatku wrzesnia... Joanna
Najlepsze!!!! (1) Najwspanialsze sushi jakie jadłam i to z dowozem do domu!!!! Elegancko... Muszka Rewelacja! (1) Bez wątpienia najlepsze sushi, jakie jadłam w życiu! Dodatkowo przystępne... Monika najlepsze sushi w trojmiescie (1) Mr. Sushi to najlepsze najbardziej orginalne, swieze sushi! Polecam kazdemu... Pamela NAJLEPSZE SUSHI NA ŚWIECIE (1) Jeśli ktoś twierdzi że jadł pyszne sushi a nie korzystał jeszcze z oferty... Rudax2 Najlepsze sushi (1) Bez wątpliwości najlepsze sushi jakie jadłem (a jadłem sporo w całej Polsce).... Wojciech Kalinowski Wesele wrzesień 2014 (1) Sala weselna wyróżnia się na tle innych tego typu obiektów w trójmieście.... A&J Wesele idealne! (3) Miałam wesele w restauracji Godding na 80 osób, i jestem bardzo zadowolona.... Natalia i Sebastian Srednio jak za tą cenę (2) W czerwcu robiłam tam chrzciny. Lokal blisko domu i kościoła więc jak dla... M. GORĄCO POLECAM !!! (1) Byłam jako gość na weselu przyjaciółki. Bawiłam się świetnie. Sala... Monia:) Podpisuje się pod 6tką gdyż... (1) VICA Catering to firma z którą współpracujemy od lat. Ostatnio natknęło mnie... Paweł Radomir Fontanna czekoladowa (1) Świetny dodatek do weselnego menu. Atrakcja nie tylko dla dzieci! :)... Młoda Para Pyszne jedzenie, pięknie podane ! (1) Korzystałam z firmy Foodcatering z okazji rocznicy mojego ślubu i muszę... Zadowolona klientka Wesele 6 września (1) W Goddingu organizowaliśmy wesele. Jak każda panna młoda denerwowałam się,... Magda i Daniel Najlepszy placek po cygańsku jaki kiedykolwiek jadłem! (1) W tym lokalu oferują pyszne jedzenie w przystępnej cenie. Obsługa bardzo... Daniel bardzo zadowoleni nowożeńcy (1) SUPER dodatek do weselnego klimatu smakowego. Dzieci i nie tylko... miras polecam! (1) Jedzenie świeże, lekkie,smaczne. Miła obsługa. Profesjonalizm w każdym calu.... Dominika SMACZNIE I ZDROWO (1) Polecam gorąco usługi cateringowe 4 zmysły. Wysoka jakośc usług i szeroki... Gonia