Super! słodki doatek do każdej imprezy (1) w 100% polecam fontanny czekoladowe i drinki serwowane przez firmę Choco... Dominika Zdecydowanie POLECAM! (1) Współpracuję z FoodCatering od ponad roku przy organizacji szkoleń dla... Agnieszka super wyżerka (2) super dania ,warte swojej ceny,sprawna i miła obsługa,bardzo miłe zaskoczenie... Natalia
Godne polecenia (1) FoodCatering wybraliśmy (jako firma) ze względu na atrakcyjne menu oraz... Małgorzata S. Kama - opinia (1) Korzystaliśmy z usług Gastrostaff podczas naszego wesela. Drink Bar okazał... Kama Sala godna polecenia! (1) Byłam tam na weselu przyjaciółki. Nowo otwarta sala, na prawdę piękna! Bardzo... Aleksandra Pyszne Jedzonko (1) Byłam w restauracji na sylwestra oraz na stypie, byłam zachwycona że istnieje... Krystyna Malz Wesele roku - 11.10.2014 (1) W Goddingu organizowaliśmy wesele w październiku 2014 i jesteśmy bardzo,... Michał i Ania Polecamy (1) Bardzo przystępne ceny, świetna obsługa oraz bardzo ładnie podane dania.... Anna Fenomenalne!! (1) Jedzenie pyszne, obsługa super, nie boją się wyzwań! mimo bardzo późnego... Ewa wesele w "Bartanie" (1) 11 pazdziernika 2014 w restauracji hotelu "Bartan" odbylo sie nasze wesele.... Pan Mlody Niewłaściwe składniki (1) Restauracja "Cztery Zmysły" w menu ma podany opis składników sałatki Gyros.W... Niezadowolony klient Obiad weselny - NIE POLECAM (1) Bylam gosciem na obiedzie weselnym (sala na pietrze) na poczatku wrzesnia... Joanna Najlepsze!!!! (1) Najwspanialsze sushi jakie jadłam i to z dowozem do domu!!!! Elegancko... Muszka Rewelacja! (1) Bez wątpienia najlepsze sushi, jakie jadłam w życiu! Dodatkowo przystępne... Monika najlepsze sushi w trojmiescie (1) Mr. Sushi to najlepsze najbardziej orginalne, swieze sushi! Polecam kazdemu... Pamela NAJLEPSZE SUSHI NA ŚWIECIE (1) Jeśli ktoś twierdzi że jadł pyszne sushi a nie korzystał jeszcze z oferty... Rudax2 Najlepsze sushi (1) Bez wątpliwości najlepsze sushi jakie jadłem (a jadłem sporo w całej Polsce).... Wojciech Kalinowski Wesele wrzesień 2014 (1) Sala weselna wyróżnia się na tle innych tego typu obiektów w trójmieście.... A&J Wesele idealne! (3) Miałam wesele w restauracji Godding na 80 osób, i jestem bardzo zadowolona.... Natalia i Sebastian