Super chrzciny (2) Bardzo dziękuje przemilym Pamia właścicielka , a wszczegolnosci Pani Iwonie,... Julita G POLECANY - WESELE 12.07.2014 (2) Super. Niesamowite miejsce, przyjazna i profesjonalna obsługa. Jedzenie było... Dorota i Łukasz Polecam (1) Zamówiłam fontannę jako dodatek do organizowanego cateringu. Współpraca... Ola
Rewelacyjne miejsce na wesela i podobne imprezy okolicznościowe (1) Godding urzekł nas przede wszystkim lokalizacją i klimatem, dlatego... K&M Pycha (1) Zamówiłam ostatnio dla mnie i męża jedzenie Było przepyszne, syto. Prawdziwe... Zosia bardzo rzetelnie zrealizowana usługa (1) zamówiłam catering dla 40 osób. z Managerem nie widzieliśmy sie do tej pory,... Agnieszka Zdecydowanie NIE POLECAM! (5) Chcę zaznaczyć, że opinie w stylu „jedzenie było zimne”,... Michał Boskie pasztety !!! (2) Pasztety Pana Zbyszka Kusowskiego to poezja i najwyższy kunszt kulinarny a... Smakosz Choco Cream-ogromny pozytyw (1) W dn.24.06.14 firma obsługiwała bal gimnazjalny w Redzie i spisała sie na... Kornelia Irmina Olszewska - opinia (1) Bardzo wysoka jakość usług Irmina Olszewska przyjęcie komunijne na 6+ (1) Z usług firmy korzystaliśmy przy okazji organizacji przyjęcia komunijnego... Asia Basia - opinia (1) Wesele mojej córki byłoby wspaniałe, gdyby menu ustalone z Panią menager było... Basia To jakas lipa (1) Obsługa niemiła. Brakowało podstawowych produktów tj. chleb , zupa czy deser... Ania Na 5 z plusem :) (1) Z całą odpowiedzialnością polecam usługi firmy Choco Cream :) Obsługa na... Karolina obsługa konferencji (1) W dniach 5-6.06 w Warszawie, firma Choco Cream w zakresie serwowania sorbetów... kontrahent WP.PL Polecamy (1) Wraz z mężem polecamy w 100 %. Fontanna czekolady i fontanna alkoholowa... Monika Wesele super, poprawiny żenada (2) Mogę tylko polecić jeśli chodzi o organizacje wesela. 100% tak jak być... mathelllfire SUPER ORGANIZACJA, PYSZNE JEDZENIE ;) (1) Wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z usług wykonanych przez firmę... Halinka Catering przyjazny firmom (1) Foodcatering kilkukrotnie obsługiwał naszą firmę podczas szkoleń: pełen... Agnieszka Super wykonanie (1) Bardzo solidna firma, pyszne jedzenie, dosyć tanio, zawsze na czas. Catering... Mariusz