przyjęcie komunijne na 6+ (1) Z usług firmy korzystaliśmy przy okazji organizacji przyjęcia komunijnego... Asia Basia - opinia (1) Wesele mojej córki byłoby wspaniałe, gdyby menu ustalone z Panią menager było... Basia To jakas lipa (1) Obsługa niemiła. Brakowało podstawowych produktów tj. chleb , zupa czy deser... Ania
Na 5 z plusem :) (1) Z całą odpowiedzialnością polecam usługi firmy Choco Cream :) Obsługa na... Karolina obsługa konferencji (1) W dniach 5-6.06 w Warszawie, firma Choco Cream w zakresie serwowania sorbetów... kontrahent WP.PL Polecamy (1) Wraz z mężem polecamy w 100 %. Fontanna czekolady i fontanna alkoholowa... Monika Wesele super, poprawiny żenada (2) Mogę tylko polecić jeśli chodzi o organizacje wesela. 100% tak jak być... mathelllfire SUPER ORGANIZACJA, PYSZNE JEDZENIE ;) (1) Wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z usług wykonanych przez firmę... Halinka Catering przyjazny firmom (1) Foodcatering kilkukrotnie obsługiwał naszą firmę podczas szkoleń: pełen... Agnieszka Super wykonanie (1) Bardzo solidna firma, pyszne jedzenie, dosyć tanio, zawsze na czas. Catering... Mariusz Polecam wszystkim (1) Byłam nie jednokrotnie,korzystałam z usług restauracji , jak również osoby z... zadowolona Niespodziewani goście (1) Przyjechali goście niespodziewanie, a tu pora obiadowa, wybawienie -... Maria Porażka (3) Do odwiedzenia "restauracji" zachęcił mnie okazały i robiący bardzo dobre... Zuza Rewelacja (1) Po raz kolejny korzystaliśmy z usług Food Catering, jak zawsze jesteśmy... Katarzyna catering szkoleniowy (1) Polecam! smacznie, terminowo i przede wszystkim w przystępnych cenach. Ola Polecam (1) Korzystałem z oferty cateringowej z okazji przyjęcia ślubnego. Przy bardzo... Mrcin Wesele w Goddingu (1) Świetnie zlokalizowane miejsce, klimatyczne otoczenie w środku lasu i żadnych... Piotrek Alicja - opinia (1) Zamawiając fontanny na imprezę biznesową obawiałam się, że będzie to zrobione... Alicja Polecamy (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług choco cream! Wszystko wygląda dosłownie... Dominik Dzień Edukacji Narodowej (1) Grono Pedagogiczne z Zespołu Przedszkolno Szkolnego w Grabina Zameczek... Grono pedagogiczne