wspaniałe miejsce na wesele! (1) Nasze wesele odbyło się w Goddingu 5.10.2013 i było dokładnie takie jakie... Monika Riwiera - wesele organizowane przez Banglob - POLECAM GORACO (1) Banglob zorganizowal wesele w Riwierze, ktorego nigdy nie zapomnimy. Wszystko... Agata FoodCatering (1) - świetny kontakt - pomoc i elastycznosć w doborze menue - smaczne i dobre... Natalia
Polecam wszystkim (1) Organizowalam impreze niespodzianke dla meza z okazji urodzin. Ogolnie rzecz... asia Paula - opinia (1) Bardzo dobra organizacja i pyszne jedzenie. Wszystko podane bardzo elegancko. Paula Polecam (1) Przepyszne jedzenie serwowane w nowoczesny sposób. Zdecydowanie polecam! Magda Polecam (1) Wszystko smacznie, szybko i przede wszystkim w przystępnych cenach FG Rewelacja! (1) Pan Marek przygotował potrawy na Nasze wesele wszystkie dania były pyszne.... Romana Profesjonalnie !!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecic Wszystkim firmę Machandel, w pełni spełnili... Paula Co On tam robi (1) Co tam robi kucharz o takim smaku . Zwykły bar , a jak się dzieje , WIELKIE... IZA COŚ NOWEGO (1) Coś nowego , niesamowite miejsce . Wspaniały smak , na który warto czekać .... Iwona ja niestety muszę popsuć te cudowne opinie (1) zorganizowana w Godding impreza okazałą się totalną porażką począwszy od... zawiedziona Świetna miejscówka (1) Jedzenie b. dobre, ale klimat otoczenia jeszcze lepszy - w środku lasu,... Katarzyna Świetne miejsce i jedzenie (1) Jedzenie b. dobre, ale klimat otoczenia jeszcze lepszy - w środku lasu,... Katarzyna Smacznie i pomocnie (1) Robiłem imprezę w przydomowym ogródku. Poprosiłem ów firmę o przygotowanie... Romcio Polecam (1) Poślubne garden party w Goddingu było bardzo udane. Serwowane jedzenie bardzo... Ania Jedzenie palce lizać (1) Urodzinowy katering z firmy Tamarillo zamawialiśmy na ogrodowa imprezę,goście... karol Polecam (1) Skorzystaliśmy z usług cateringowych FoodCareing przy okazji organizowanego... Zuza Foodcatering bal szóstoklasisty szkoła 57 Gdańsk (1) Szczerze polecam FOODCATERING z GDAŃSKA,bardzo uczciwy,słowny właściciel,ceny... Monika Impreza ogrodowa na 35 osób (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi firmy Food Catering, która na naszą... Katarzyna