polecam (1) Bardzo fajna firma i dobre jedzenie. Jak najbardziej na TAK. Polecam paula elastyczna współpraca (1) Firma obsługiwała artystów w Gdańsku. Posiłki smaczne, świeże. Obsługa miła i... Maciej catering godny polecenia (1) Szukałam cateringu na spotkanie rodzinne, koleżanka poleciła mi "Tamarillo" z... asia
odradzam (2) firma marna, jedzenie robione w garażu przy Hallera, w towarzystwie spalin i... krystyna klient (1) WITAM. BARDZO POLECAM JEDZENIE W FIRMIE OREGANO, JEDZENIE ZAWSZE ŚWIEŻE I... KLIENT Słodki poczęstunek (1) Polecam z czystym sumieniem - 6 pkt za kontakt, elastyczność, dostosowanie... Kasia Polecam (1) bardzo miła obsługa, zmaczne jedzenie. Fajnie, że młodzi ludzie próbują... nina Pyszne sałatki i kanapki, miła obsługa, przystojni panowie... (1) polecam, wszystko pyszne i urozmaicone Monika M. - opinia (1) bardzo dobre kanapki, sałatka z rucolą rewelacja :) M. Rewelacja (1) Super jedzenie w dobrej cenie i obsługa, rewelacja, polecam !!! narkfed basicah - opinia (1) Firma zorganizowała dla nas Coctail Party. Jedzenie smaczne, bardzo ładna... basicah smacznego (1) Polecam. Profesjonalnie, smacznie. Przyjemność nie tylko dla podniebienia ale... ramina Polecam (1) Arcydzieło kulinarne tak moge opisać jedzenie z Vica catering Zamawiałam... Aga Faworki (1) Po prostu boskie:) Jadłam ostatnio faworki zakupione w VICA i jestem nimi... Renia Chrzciny córeczki (1) Świetnie zorganizowane przyjęcie na chrzciny córeczki. Przesympatyczna i... Magda Polecam! (2) Firma Food Catering zorganizowała dla naszej firmy wigilię (na ok. 200 osób).... Beata T. Polecam (1) Zamówiłem catering dla mojej firmy. Wszystko było doskonale, smaczne i bardzo... tomek przepyszne - polecam (1) Nie jestem weganką, ale wiele razy jadłami Ich potrawy, więc bez... Kasia Asia - opinia (1) Smaczne jedzenie, wszystko profesjonalnie! Asia Wigilia (1) Kameralna Impreza Wigilijna w Spółce na 20 osób zorganizowana przez... GZE UNIMOR SA