Cambridge University Press - opinia (1) Organizowaliśmy catering z pomocą firmy Food Catering podczas jednej z... Cambridge University Press Przyjęcie urodzinowe Roczek (1) Polecam firmę Foodcatering. Korzystałam z ich usług organizując przyjęcie... Silen polecam (3) polecam uslugi oferowane przez p. marka. kucharz konkretny naprawde swietnie... ania
Zawsze świeże! (1) Jedzenie zawsze podane z gustem w nietuzinkowej aranżacji i ciekawym... Marczi rewelacja (1) zamówiliśmy jedzenie na 18tkę córki - rewelacja- bardzo rozbudowane menu,... Endriu Pyszne jedzenie - goście zadowoleni!! (1) Długo szukałam kogoś kto zaspokoi nasze kulinarne gusta. Nie zawiodła nas... chmurka Pyszne kanapki i sałatki! (1) Bardzo smaczne kanapki i sałatki, codziennie świeże produkty wysokiej jakości... Aneta Palce lizać! (1) Z usług Pana Marka korzystaliśmy już kilka razy. Jeszcze nigdy się nie... Karolina profesjonalnie (1) Jedzenie dobre zróżnicowane, smaczne o odpowiedniej kaloryce. pracownicy... firma pełna rewelacja (1) Korzystałem z cateringu ma urodziny wszystko pełen profesjonalizm polecam... aleksander polecam (1) Bardzo fajna firma i dobre jedzenie. Jak najbardziej na TAK. Polecam paula elastyczna współpraca (1) Firma obsługiwała artystów w Gdańsku. Posiłki smaczne, świeże. Obsługa miła i... Maciej catering godny polecenia (1) Szukałam cateringu na spotkanie rodzinne, koleżanka poleciła mi "Tamarillo" z... asia odradzam (2) firma marna, jedzenie robione w garażu przy Hallera, w towarzystwie spalin i... krystyna klient (1) WITAM. BARDZO POLECAM JEDZENIE W FIRMIE OREGANO, JEDZENIE ZAWSZE ŚWIEŻE I... KLIENT Słodki poczęstunek (1) Polecam z czystym sumieniem - 6 pkt za kontakt, elastyczność, dostosowanie... Kasia Polecam (1) bardzo miła obsługa, zmaczne jedzenie. Fajnie, że młodzi ludzie próbują... nina Pyszne sałatki i kanapki, miła obsługa, przystojni panowie... (1) polecam, wszystko pyszne i urozmaicone Monika M. - opinia (1) bardzo dobre kanapki, sałatka z rucolą rewelacja :) M. Rewelacja (1) Super jedzenie w dobrej cenie i obsługa, rewelacja, polecam !!! narkfed