Wesele w Riwierze (1) Niesamowicie urokliwe miejsce przy samej plaży, a jednocześnie w centrum... MartKa Polecam (1) Z usług firmy Choco Cream skorzystałam wynajmując małą fontannę na nasze... Anna Wesele (1) Przepiękna stylowa sala, w sercu samej Gdyni, z widokiem na morze …...... Berenika Krewniak
Godding bardzo polecam (1) byłam na kilku juz imprezach i jestem za kazdy razem zachwycona. To... Beata Wesele (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z organizacji naszego wesela. Piękne miejsce.... :) wesele w machandlu (1) Organizowaliśmy wesele 11 sierpnia 2012 r w Machandlu. Nie mogliśmy lepiej... Ewelina Mikucka Zdecydowanie polecam :) (1) Serdecznie polecam skorzystanie z usług Choco Cream. Mieliśmy dużą fontannę... Asia Zdecydowanie polecamy (1) Wesele zostało zorganizowane rewelacyjnie. Od samego początku bardzo dobry... Maciek Palma owocowa na weselu (1) Palma owocowa była wyjątkowo efektywną dekoracją stołu weselnego. Goście byli... MB Niedzielny Brunch (2) Niedzielny Brunch - kpina i tyle. Niesmaczne, byle jak zaserwowane -... Viola MEGA SPOKO! (1) Porcje bardzo duże, ceny małe a więc idealnie ;) tajemniczy Rozkoszna Atrakcja (1) Fontanna alkoholowa na weselu córki była super uzupełniniem - dodatkowym... Ewa beata - opinia (1) polecam pan marek jest poprostu swietny w całosci zdałam sie na niego żeniłam... beata polecam (1) Świetnie zorganizowana najważniejsza uroczystość w życiu - nasze wesele!... sylwia Fajnie (1) Super zorganizowany brunch , rewelacyjna paella, urocze miejsce Emis Anna - opinia (1) Przepyszne jedzenie podane w bardzo atrakcyjny sposób, miła obsługa i stylowy... Anna Smaczna Rewelacja (1) Fontanna napewno uświetni każdą impreze , my zdecydowaliśmysię ją wynająć na... Ola i Kamil Kuba - opinia (1) Doskonała czekolada i świeże owoce typy truskawki , banany , kiwi itd . Dobre... Kuba mniammmmmmmmmmm (1) Pełna klasa profesjonalizmu, polecam bardzo serdecznie. Czekolada... Sobala Agata Paulina Jaworska - opinia (1) Fontanny świetnie sprawdziły się na evencie firmowym! Polecamy wszystkim... Paulina Jaworska