To jest jakaś masakra. (5) To jest bar u mnie na uczelni. Na prywatnej uczelni, za którą płacę, na rzecz... Agnieszka_studentka NAJLEPSI W TRÓJMIEŚCIE ! (1) FoodCatering jest NAJLEPSZĄ I NAJBARDZIEJ PROFESJONALNĄ FIRMĄ Z JAKĄ MIAŁAM... Angela C. POLECAM!! (1) Nic dodać nic ująć.....GORĄCO POLECAM współpracę z firmą Food Catering.... Przemek
Komunia w Restauracji Bursztynowa (1) Serdecznie dziekuję za zorganizowanie przyjęcia komunijnego mojego syna.... Ania C. Smaczne i świeże (1) Jedzenie bardzo smaczne, od razu widać, że świeżo przygotowywane, ładnie... Monika Rekomendacja. (3) Jestem zadowolony ze współpracy. Obiady zawsze ciepłe, naprawdę smaczne... Dariusz Z. Polecamy serdecznie (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej pracy p. Marka. Jeszcze raz dziękujemy... Kinga Dziękuję (1) Bardzo dziękuję za zorganizowanie cudownego przyjęcia urodzinowego... Pyszne... Tomasz Wesele w Riwierze (1) Niesamowicie urokliwe miejsce przy samej plaży, a jednocześnie w centrum... MartKa Polecam (1) Z usług firmy Choco Cream skorzystałam wynajmując małą fontannę na nasze... Anna Wesele (1) Przepiękna stylowa sala, w sercu samej Gdyni, z widokiem na morze …...... Berenika Krewniak Godding bardzo polecam (1) byłam na kilku juz imprezach i jestem za kazdy razem zachwycona. To... Beata Wesele (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z organizacji naszego wesela. Piękne miejsce.... :) wesele w machandlu (1) Organizowaliśmy wesele 11 sierpnia 2012 r w Machandlu. Nie mogliśmy lepiej... Ewelina Mikucka Zdecydowanie polecam :) (1) Serdecznie polecam skorzystanie z usług Choco Cream. Mieliśmy dużą fontannę... Asia Zdecydowanie polecamy (1) Wesele zostało zorganizowane rewelacyjnie. Od samego początku bardzo dobry... Maciek Palma owocowa na weselu (1) Palma owocowa była wyjątkowo efektywną dekoracją stołu weselnego. Goście byli... MB Niedzielny Brunch (2) Niedzielny Brunch - kpina i tyle. Niesmaczne, byle jak zaserwowane -... Viola MEGA SPOKO! (1) Porcje bardzo duże, ceny małe a więc idealnie ;) tajemniczy Rozkoszna Atrakcja (1) Fontanna alkoholowa na weselu córki była super uzupełniniem - dodatkowym... Ewa