Godne polecenia! (1) Sposrod wielu firm ktore probuja sie wybic na dzisiejszym rynkku jest to... A. jeden wielki syf (1) nie polecam, miałem tam okazje zjeśc ostatnio. ceny w porównaniu do jedzenia... Janek Polecam wszystkim (1) Firma przygotowała dla naszych pracowników(będących w delegacji) posiłki... Irena
Super (1) Z okazji Komunii Św.Mojej córci postanowiłam zaprosić gości do domu i... Grażyna Polecam (1) Korzystałam z usług Rozmarynu przy okazji organizacji 40-tych swych urodzin.... Zadowolona Iza Chrzciny (1) 1. Imprezka zorganizowana dla15 osób. 2. Jedzenie dobre, bardzo ładnie... MM Wspaniała zabawa i atrakcja (1) Jestem zachwycona jakością usług Choco cream, na weselu miałam 170 osób -... Aga Polecam na zorgaznizowanie przyjęcia niespodzianki. (1) szukałam miejsca aby w tajemnicy przyprowadzić męża z okazji jego Święta.... Joanna Pif - opinia (2) Foodcatering organizowało przyjęcie komunijne w domu. Wszystko odbyło się... Pif Przyjęcie po weselu - poprawiny :-) (1) Firma zorganizowała przyjęcie w domu po weselu. Jedzenie było bardzo smaczne,... Jan Super (1) Przez ostatni okres korzystałem z usług MK Gastro, wszystko przygotowane na... zadowolony Polecam (1) W kwietniu organizowałam urodziny mamy. Nie chcieliśmy iść do restauracji bo... Ola Agnieszka - opinia (1) Firma FoodCatering przygotowała dla kursantów i gości naszej firmy przerwę na... Agnieszka polecam (1) Firma Foodcatering przygotowała dla nas przerwę kawową z przekąskami. Od... ewa rzeczywiście na światowym poziomie (1) W marcu 2012 byłam na uroczystym bankiecie dla VIP-ów, obsługa firmy Banglob... zachwycona Swiat na talerzu (1) Juz trzy razy zajmowaliśmy dwa z 12 krzeseł. I jak tylko czas pozwoli znów... Magda i Darek pasja gotowania / pasja jedzenia (1) ...byłem w klubie "12krzeseł" już 3 razy i za każdym razem było świetne... Piotr bardzo dobre smakowało mi (1) bylem w klubie ze swoją dziewczyna. Super wieczor. Potrawy super podane i b.... mariusz Świetne kolacje (1) Byłem już na dwóch kolacjach w klubie i zawsze wychodziłem zadowolony. A nie... Gene super (1) polecam wszystkim uslugi tej firmy. Ja sie nie zawiodlem, wszystko na... Czarek