beata - opinia (1) polecam pan marek jest poprostu swietny w całosci zdałam sie na niego żeniłam... beata polecam (1) Świetnie zorganizowana najważniejsza uroczystość w życiu - nasze wesele!... sylwia Fajnie (1) Super zorganizowany brunch , rewelacyjna paella, urocze miejsce Emis
Anna - opinia (1) Przepyszne jedzenie podane w bardzo atrakcyjny sposób, miła obsługa i stylowy... Anna Smaczna Rewelacja (1) Fontanna napewno uświetni każdą impreze , my zdecydowaliśmysię ją wynająć na... Ola i Kamil Kuba - opinia (1) Doskonała czekolada i świeże owoce typy truskawki , banany , kiwi itd . Dobre... Kuba mniammmmmmmmmmm (1) Pełna klasa profesjonalizmu, polecam bardzo serdecznie. Czekolada... Sobala Agata Paulina Jaworska - opinia (1) Fontanny świetnie sprawdziły się na evencie firmowym! Polecamy wszystkim... Paulina Jaworska Godne polecenia! (1) Sposrod wielu firm ktore probuja sie wybic na dzisiejszym rynkku jest to... A. jeden wielki syf (1) nie polecam, miałem tam okazje zjeśc ostatnio. ceny w porównaniu do jedzenia... Janek Polecam wszystkim (1) Firma przygotowała dla naszych pracowników(będących w delegacji) posiłki... Irena Super (1) Z okazji Komunii Św.Mojej córci postanowiłam zaprosić gości do domu i... Grażyna Polecam (1) Korzystałam z usług Rozmarynu przy okazji organizacji 40-tych swych urodzin.... Zadowolona Iza Chrzciny (1) 1. Imprezka zorganizowana dla15 osób. 2. Jedzenie dobre, bardzo ładnie... MM Wspaniała zabawa i atrakcja (1) Jestem zachwycona jakością usług Choco cream, na weselu miałam 170 osób -... Aga Polecam na zorgaznizowanie przyjęcia niespodzianki. (1) szukałam miejsca aby w tajemnicy przyprowadzić męża z okazji jego Święta.... Joanna Pif - opinia (2) Foodcatering organizowało przyjęcie komunijne w domu. Wszystko odbyło się... Pif Przyjęcie po weselu - poprawiny :-) (1) Firma zorganizowała przyjęcie w domu po weselu. Jedzenie było bardzo smaczne,... Jan Super (1) Przez ostatni okres korzystałem z usług MK Gastro, wszystko przygotowane na... zadowolony Polecam (1) W kwietniu organizowałam urodziny mamy. Nie chcieliśmy iść do restauracji bo... Ola