Super atrakcja (2) 8.01.2011 skorzystaliśmy z usług tej firmy, wynajmując fontanny na nasze... Magda :) (1) organizowalam tam wraz z mężem wesele.. bylo cudownie! goscie zachwyceni... Joanna C. organizacja wesela (7) Organizowałam wesele córki w dniu 07.08.2010r. Wszystko wypadło lepiej niż... Maria Zysnarska
Very Nice (1) Naprawdę dobre jedzenie szulba REWELACJA (1) Chciałabym serdecznie podziękować za przepięknie i smacznie przygotowane... Marta podziękowania dla Bangloba! (1) iście królewskie wesele, goście mówli, że nie byli dotąd na tak eleganckim... Joanna MEGA WYPAS!! (1) Mialem zaszczyt uczestniczyc w imprezie na ktorej byly czekoladowe fontanny z... Alexander Malutki Pyszna czekolada i Wspaniała Zabawa . ! (1) To były najlepsze czekolady jakie jadłam . ! Wspaniała obsługa świetna zabawa... Katarzyna solidna stołówka i bardzo dobry catering (1) Od 4 lat jem w stołówce szpitala UCK (GUMed vel Akademia Medyczna) oraz w... Tremolo Tylko ambicje... (1) Skorzystałem z oferty serwisu Gruper, oprócz niezłej obsługi i rozbudowanego... Mat badboy - opinia (1) Byłem na weselu, na którym znajdowały się te fontanny. Były miłym dodatkiem... badboy mam jedno ale... (1) Jeżeli chodzi o jedzenie to rzeczywiście jest dobre, dzieci się zajadają,... n-lka Bardzo dobre jedzenie (1) Nic dodać, nic ująć. Jedzenie szyte na miarę :) Polecam. Jestem bardzo... Piotor Polecam ! (2) Skorzystałam z usług FoodCatering organizując w domu przyjęcie... Alicja POLECAM! (1) Rewelacyjne podejście do klijenta i do serwowanego jedzenia. Estetycznie... Aleksandra Stopińska Maja - opinia (1) Dobre domowe posiłki. Pyszne pierogi ruskie. Bułki wzorowane na Cornish... Maja Smakołyki godne polecenia (1) Przyłączam się do opinii przedmówców na temat kucharza i jakości oferowanych... Łukasz Prawdziwe rodzinne jedzonko (1) Niedzielny obiad dla rodziny, przyjęcie dla przyjaciół...rewelacja. Dania... Edyta profesjonalne usługi w dobrej cenie (1) Pan Remigiusz to świetny kucharz i bardzo miły człowiek:) Korzystaliśmy z... Justyna Świetne jedzenie, dobra cena, wspaniała współpraca (1) Szczerze polecam świetnego kucharza, który potrafi wyczarować naprawdę... Rema