Agnieszka - opinia (1) Firma FoodCatering przygotowała dla kursantów i gości naszej firmy przerwę na... Agnieszka polecam (1) Firma Foodcatering przygotowała dla nas przerwę kawową z przekąskami. Od... ewa rzeczywiście na światowym poziomie (1) W marcu 2012 byłam na uroczystym bankiecie dla VIP-ów, obsługa firmy Banglob... zachwycona
Swiat na talerzu (1) Juz trzy razy zajmowaliśmy dwa z 12 krzeseł. I jak tylko czas pozwoli znów... Magda i Darek pasja gotowania / pasja jedzenia (1) ...byłem w klubie "12krzeseł" już 3 razy i za każdym razem było świetne... Piotr bardzo dobre smakowało mi (1) bylem w klubie ze swoją dziewczyna. Super wieczor. Potrawy super podane i b.... mariusz Świetne kolacje (1) Byłem już na dwóch kolacjach w klubie i zawsze wychodziłem zadowolony. A nie... Gene super (1) polecam wszystkim uslugi tej firmy. Ja sie nie zawiodlem, wszystko na... Czarek Obiad weselny (1) Wybraliśmy z mężem to miejsce na obiad weselny i był to naprawdę trafny... Monika Szcześniak gorąco polecam (2) Z czystym sumieniem polecam usługi firmy FoodCatering. Propozycje menu... Bogusław słabe gotowanie (1) Kolacja składała się z 4 dań i deseru. wszystkie 4 dania to pasta: zimna... just9 E&A - opinia (1) Rewelacja!!! Mieliśmy zaszczyt współpracować z Panią Małgorzatą, której... E&A Świetna atrakcja (1) Na weselu mieliśmy 120 osób, w tym 14 dzieci. Fontanna była głównie z myślą o... Megi fontanna czekoladowa (1) Gorąco polecam wszystkim firmę CHOCO CREAM. Obsługa bardzo miła, wszystko... Izabela Majewska Rewelacja (1) Sprawnie, szybko. Łatwo się dogadać, firma szybka i bezproblemowa. Smacznie i... mdiet MACHANDEL TO REWELACJA (1) Machandel to firma, ktora chcialabym polecic wszystkim. Od A do Z sa... Anna wigilia (1) nasza firma już drugi raz skorzystała z usług foodcatering i jesteśmy bardzo... Katarzyna Korkosz Super żarełko (1) Firma bardzo fajna, super obsługa, miły kontakt, dobre ceny, a co... Docent84 Polecam aczkolwiek nie wszystkie dania (1) Zdarzylo mi sie kilka razy odwiedzic klub kulinarny,raz jedzenie mi smakowalo... xxx FANTASTYCZNE JEDZENIE!! (2) FANTASTYCZNE JEDZENIE!! asia