Bardzo dobre jedzenie (1) Nic dodać, nic ująć. Jedzenie szyte na miarę :) Polecam. Jestem bardzo... Piotor Polecam ! (2) Skorzystałam z usług FoodCatering organizując w domu przyjęcie... Alicja POLECAM! (1) Rewelacyjne podejście do klijenta i do serwowanego jedzenia. Estetycznie... Aleksandra Stopińska
Maja - opinia (1) Dobre domowe posiłki. Pyszne pierogi ruskie. Bułki wzorowane na Cornish... Maja Smakołyki godne polecenia (1) Przyłączam się do opinii przedmówców na temat kucharza i jakości oferowanych... Łukasz Prawdziwe rodzinne jedzonko (1) Niedzielny obiad dla rodziny, przyjęcie dla przyjaciół...rewelacja. Dania... Edyta profesjonalne usługi w dobrej cenie (1) Pan Remigiusz to świetny kucharz i bardzo miły człowiek:) Korzystaliśmy z... Justyna Świetne jedzenie, dobra cena, wspaniała współpraca (1) Szczerze polecam świetnego kucharza, który potrafi wyczarować naprawdę... Rema Wysmienite jedzenie na kolację firmową, jak i domowe przyjęcie (1) Kilkunastokrotnie korzystałem z usług tej firmy. Firmę charakteryzuje dbałość... Sic! WARTO!! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Choco Cream! Pani Małgosia zadbała o... Agnieszka Niesamowite! (1) Jeżeli szukają państwo jakiś specjalnych dodatków do imprez spotkań i ślubów... Julianna smaczne! (1) polecam bardzo dobre domowe jedzonko. Fajnie obsługują imprezy plenerowe a... Jolanta Opajdowska 100% Zadowolenia! (1) Praca z Panią Małgosią to czysta przyjemnosc, polecam jej uslugi na roznego... Irena Ornat super solidni (1) Bardzo fajny,smaczny i nie drogi catering. Adalbert Bardzo pozytywne wrażenie (2) Miła ,przytulna restauracja .Można zjeść rodzinny obiad ,potrawy... ogiś POLECAM :) (1) Nie mam w zwyczaju wystawiać opinii i komentarzy, ale jestem tak zadowolona z... Julia Mięczykowska Super catering firmowy (1) Moja firma skorzystała z oferty firmy DeeDee i nie zawiedliśmy się. Jedzenie... Wojciech Filar mniam! (1) Miałam przyjemność zajadać się smakołykami od Avocado wiele razy, przy... Dorota Polecam (2) Wspaniała zabawa,lokal godny polecenia nicki REWELACJA (1) Mieszkamy na Zakoniczynie, jakiś rok temu jadąc przez Ujeścisko zauważyliśmy... Fanka pasztecików