Wysmienite jedzenie na kolację firmową, jak i domowe przyjęcie (1) Kilkunastokrotnie korzystałem z usług tej firmy. Firmę charakteryzuje dbałość... Sic! WARTO!! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Choco Cream! Pani Małgosia zadbała o... Agnieszka Niesamowite! (1) Jeżeli szukają państwo jakiś specjalnych dodatków do imprez spotkań i ślubów... Julianna
smaczne! (1) polecam bardzo dobre domowe jedzonko. Fajnie obsługują imprezy plenerowe a... Jolanta Opajdowska 100% Zadowolenia! (1) Praca z Panią Małgosią to czysta przyjemnosc, polecam jej uslugi na roznego... Irena Ornat super solidni (1) Bardzo fajny,smaczny i nie drogi catering. Adalbert Bardzo pozytywne wrażenie (2) Miła ,przytulna restauracja .Można zjeść rodzinny obiad ,potrawy... ogiś POLECAM :) (1) Nie mam w zwyczaju wystawiać opinii i komentarzy, ale jestem tak zadowolona z... Julia Mięczykowska Super catering firmowy (1) Moja firma skorzystała z oferty firmy DeeDee i nie zawiedliśmy się. Jedzenie... Wojciech Filar mniam! (1) Miałam przyjemność zajadać się smakołykami od Avocado wiele razy, przy... Dorota Polecam (2) Wspaniała zabawa,lokal godny polecenia nicki REWELACJA (1) Mieszkamy na Zakoniczynie, jakiś rok temu jadąc przez Ujeścisko zauważyliśmy... Fanka pasztecików Super jedzenie,bardzo miła obsługa,rewelacja:) (1) Polecam ten garmaż wszystkim!! Jestem mile zaskoczona jakościa potraw oraz... gość najlepsi (1) pierwszy raz korzystałem z tego typu usług,i tylko tyle... olgierd Doskonała jakość w przystępnej cenie. (2) Na początku byłem pełen obaw, zrezygnowałem bowiem z usług kateringowych... Mariusz (Polkomtel) Super jedzenie (1) Moja firma już od jakiegoś czasu zamawia posiłki od agisa i jedyna opinia... Karol Małgocha - opinia (1) polecam wszystkim - rewelacja. wszystko na SUPER!!!!!!!! szkoda tylko, że nie... Małgocha SMACZNE (1) Dania byly pyszne,esteycznie przygotowane,naprawde godne polecenia, Polska... mazi całkiem spoko (1) Skorzystałem i polecam Gieralt Omijac z daleka (1) Wstyd że coś takiego istnieje. Ekspedientki za nic mają klienta, nie umieją... Miejscowa