Na małm przyjęciu (3) Przy okazji majówki postanowiliśmy skorzystać z profesjonalnej obsługi... P. i T. Romanowscy Magda Z. - opinia (1) Catering na 40 osób i kilkoro dzieci, zamówiony na kilka dni przed samą... Magda Z. Anna - opinia (1) Bardzo miły kontakt, profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie- w kolejności... Anna
polecamy (1) polecamy firme z czystym sumieniem. przygotowanie potraw - smak i ich... s.k. Polecam wszystkim (2) Firma zorganizowała nam przyjęcie komunijne. Dostarczyli stoły,ławy zastawę... Mąsior Przeciętne .. (4) wyroby, z nóg nie zwalają, nad smakiem ktoś mógłby jeszcze popracować. .. Madoba dla zapracowanych smakoszy (1) Gdy przyjmujesz gości i nie masz czasu na przygotowanie potraw to najlepszym... zapracowana i wymagająca Barbara Małecka - opinia (1) Dawno nie jadłam tak wspaniałych pasztetów! Bardzo żałuję, że nie mieszkam w... Barbara Małecka Gorąco polecam (2) wspaniałe produkty, które nareszcie przypominają te, jakie pamięta się z... Łakomczucha Niebo w "gębie" (1) Niesamowity zapach , niebiański smak , słowem rozkosz niesamowita.... Teresa Komunia dziecka (1) Pierwszy raz korzystałem z usług cateringowych i jestem zachwycony. Wraz z... Bartek nie tylko dla smakoszy, ale przede wszystkim... (1) Jezeli ktos ceni naprawde wysoka jakosc i wyborny smak wyrobow w-g starych,... sjedrek Pyszne pasztety i nie tylko (1) Korzystam z zakupów w sklepiku na bazarze we Wrzeszczu regularnie i polecam... michasia Nareszcie coś świetnego !!! (1) Pomysl naprawdę inteligentny i świetny-jakość najwyższa. Tylko brać i... W.K.S. Polecam! (1) Polecam wszystkim bar u Pana Haniego i jego sklep warzywno-owocowy tuż obok... Sylwia Najlepsze pasztety w Gdańsku (1) Poleciła mnie te produkty (tzn.pasztet i paszteciki do barszczu) znajoma... Zdzisław Balk polecam (1) polecam eda Pyszne (1) Korzystałem z usług wielu firm w trójmieście, ale w końcu znalazłem porządny... Marcin Siata_Fa - opinia (1) Skorzystałem z uslugi firmy okolo miesiac temu, robilem wtedy przyjecie w... Siata_Fa warto! (1) Państwo z firmy JES obsługiwali u mnie imprezę plenerową na 70 osób - mimo... Anna