Wszystko tip top ! (1) Korzystaliśmy z usług firmy Dee Dee i jesteśmy pod wielkim wrażeniem.... Sylwia i Tomek PRZEPYSZNE CIASTA (1) Pani Bernadeta piekła Nam ciasta na wesele.Były przepyszne wszystkim bardzo... jowita polecam (1) fajny młody zespół, 3 młodych chłopaków, szybko sprawnie i na temat. jedzenie... Roman
Brak odpowiedzialności i poszanowania klienta (1) Właściciel przyjął zlecenie na catering dla 35 osób na inprezę plenerową i... nie doszły klient Komunia (1) Jednym słowem wielka porażka!wystrój po najniższej lini oporu(ze zdjęciami w... Renata trzy razy ... (1) Moja firma trzeci raz korzysta z usług tej firmy - zrobili nam wigilię na 60... Artur Rylewski jestem zachwycona (1) Chce polecić każdemu usługi tej firmy. Zamawiałam na święta łososia w... monika Profesjonalizm (1) Skorzystaliśmy z usług firmy Vica po raz kolejny i tym razem nie mogę... Łukasz bardzo dobra forma, miła obsługa, super smak (1) wszystko z dużą klasą, smaczne zarówno proste jak i wyszukane dania. Pięknie... Tomek Zdrowe żarełko dla każdego... (1) Super jedzenie... zdrowe i różnorodne... dotychczas nie spotkałem firmy... Marcin super catering (1) super catering, pyszne jedzonko, fajnie podane, elegancka i profesjonalna... Jacek Kowalewski ODP (1) Dziwi mnie Pani opinia poniewaz nasz firma wykonała kilkaset zamówień i jest... Aleksandra Pietrzak Smacznie i dobrze. (1) Witam. Zamówiliśmy catering na 20 osób. Zamówienie miło i sprawnie... Ania i Mariusz mniaaam, mniaaam... (1) to było kilka miesięcy temu a do dzisiaj rodzina i przyjaciele- uczestnicy... Ida Holke wspaniala i profesjonalna firma, polecam (1) wspaniala i profesjonalna firma, polecam maria Opinia (1) Korzystalam z uslug tej firmy trzykrotnie i nigdy się nie zawiodlam. Menu... Ola Szczerze polecam (1) Zrobili nam catering na 100 osób na sylwestra i naprawdę wszystko było ok -... Piotr WIGILIJNA PORAŻKA (1) Zdarzało nam się wcześniej, że kaczka w galarecie była przesolona a schab... Katarzyna Kamińska POLECAM (1) BARDZO SMACZNE DANIA JAREK