spróbuj a nie pożałujesz (1) Pierwszy raz zamawiałem catrering i martwiłam się, że może to nie sprostać... zamawiajacy Monika - opinia (1) Z czystem sumieniem polecam tę firmę. Pełen profesjonalizm. Monika zaufałam-nie zawiodlam się (1) impreza plenerowa,doskonałe jedzenie,punktualna,miła,dyskretna obsługa-jednym... regina
Impreza integracyjna. (1) Polecem wszystkim którzy potrzebują smacznego jedzenia na różnego rodzaju... Weronika 100% Satysfakcji-Gorąco POLECAM (1) Z okazji rocznicy ślubu postanowiliśmy zamówić parę dań z tej firmy. Byłem... Jacek Wróbel studentka - opinia (1) Wysłany: Czw Lip 26, 2007 10:44 am Temat postu:... studentka zmienna - opinia (1) Często zamawiam catering i mogę stwierdzić, że ten jest bardzo dobry. polecam zmienna SUPER JADŁO w dobrej cenie (1) Zdecydowanie polecam firmę Dee Dee. Przygotowali super jedzenie dla ponad 300... Marcin Kunicki dziękujemy :) (1) Firma przygotowała nam pełen catering na wesele 80cio osobowe. Jedzenie było... Marta POLECAM GORĄCO:) (1) zamówiliśmy chrzciny na 30 osób.Wszystko było naprawde świetnie... Dagmara i Tomek Warto (1) Skorzystałam z usług tej firmy i muszę stwierdzić, że byłam mile zaskoczona .... Karolina ogólnie bardzo słabo (3) Za namową znajomych skorzystaliśmy z usług firmy food-catering jednak mimo... Agnieszka Na małm przyjęciu (3) Przy okazji majówki postanowiliśmy skorzystać z profesjonalnej obsługi... P. i T. Romanowscy Magda Z. - opinia (1) Catering na 40 osób i kilkoro dzieci, zamówiony na kilka dni przed samą... Magda Z. Anna - opinia (1) Bardzo miły kontakt, profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie- w kolejności... Anna polecamy (1) polecamy firme z czystym sumieniem. przygotowanie potraw - smak i ich... s.k. Polecam wszystkim (2) Firma zorganizowała nam przyjęcie komunijne. Dostarczyli stoły,ławy zastawę... Mąsior Przeciętne .. (4) wyroby, z nóg nie zwalają, nad smakiem ktoś mógłby jeszcze popracować. .. Madoba dla zapracowanych smakoszy (1) Gdy przyjmujesz gości i nie masz czasu na przygotowanie potraw to najlepszym... zapracowana i wymagająca Barbara Małecka - opinia (1) Dawno nie jadłam tak wspaniałych pasztetów! Bardzo żałuję, że nie mieszkam w... Barbara Małecka