Super jedzenie,bardzo miła obsługa,rewelacja:) (1) Polecam ten garmaż wszystkim!! Jestem mile zaskoczona jakościa potraw oraz... gość najlepsi (1) pierwszy raz korzystałem z tego typu usług,i tylko tyle... olgierd Doskonała jakość w przystępnej cenie. (2) Na początku byłem pełen obaw, zrezygnowałem bowiem z usług kateringowych... Mariusz (Polkomtel)
Super jedzenie (1) Moja firma już od jakiegoś czasu zamawia posiłki od agisa i jedyna opinia... Karol Małgocha - opinia (1) polecam wszystkim - rewelacja. wszystko na SUPER!!!!!!!! szkoda tylko, że nie... Małgocha SMACZNE (1) Dania byly pyszne,esteycznie przygotowane,naprawde godne polecenia, Polska... mazi całkiem spoko (1) Skorzystałem i polecam Gieralt Omijac z daleka (1) Wstyd że coś takiego istnieje. Ekspedientki za nic mają klienta, nie umieją... Miejscowa spróbuj a nie pożałujesz (1) Pierwszy raz zamawiałem catrering i martwiłam się, że może to nie sprostać... zamawiajacy Monika - opinia (1) Z czystem sumieniem polecam tę firmę. Pełen profesjonalizm. Monika zaufałam-nie zawiodlam się (1) impreza plenerowa,doskonałe jedzenie,punktualna,miła,dyskretna obsługa-jednym... regina Impreza integracyjna. (1) Polecem wszystkim którzy potrzebują smacznego jedzenia na różnego rodzaju... Weronika 100% Satysfakcji-Gorąco POLECAM (1) Z okazji rocznicy ślubu postanowiliśmy zamówić parę dań z tej firmy. Byłem... Jacek Wróbel studentka - opinia (1) Wysłany: Czw Lip 26, 2007 10:44 am Temat postu:... studentka zmienna - opinia (1) Często zamawiam catering i mogę stwierdzić, że ten jest bardzo dobry. polecam zmienna SUPER JADŁO w dobrej cenie (1) Zdecydowanie polecam firmę Dee Dee. Przygotowali super jedzenie dla ponad 300... Marcin Kunicki dziękujemy :) (1) Firma przygotowała nam pełen catering na wesele 80cio osobowe. Jedzenie było... Marta POLECAM GORĄCO:) (1) zamówiliśmy chrzciny na 30 osób.Wszystko było naprawde świetnie... Dagmara i Tomek Warto (1) Skorzystałam z usług tej firmy i muszę stwierdzić, że byłam mile zaskoczona .... Karolina ogólnie bardzo słabo (3) Za namową znajomych skorzystaliśmy z usług firmy food-catering jednak mimo... Agnieszka