Chrzciny w domu (2) Ponieważ nikt nie miał czasu gotować na Chrzciny córeczki, zamówiliśmy... Agnieszka Catering Smakołyki -Mincha (1) Polecam skorzystanie z usług firmy Smakołyki- Mincha - miałam przyjemność... Magda Gorajdowska Pierwsza rocznica ślubu (1) Jesienią organizowaliśmy imprezę z okazji pierwszej rocznicy naszego ślubu.... Marta i Krzysztof
gotowi na wszystko (1) Jestem częstą smakoszką smakołyków PP. Mincha. Są bardzo smaczne, dobrze... Lucyna Gawrońska Dla Firm (1) Na początku listopada organizowaliśmy imprezę integracyjną w naszej firmie.... Maria Polecam (2) w zeszłym tygodniu zamówiłem catering dla mojej firmy. Wszystko było... Artur GORĄCO POLECAM !! (1) Miałam okazję korzystać z usług cateringowych firmy Coctail. Moim zdaniem... Xenia wszystko na medal (1) Pan Marek przygotowywal menu na moje przyjecie urodzinowe. Wszystko bylo... karolina Impreza dla BPH (1) Impreza zorganizowana dla 150os. na poziomie. Jeżeli chodzi o potrawy... Ariel_BPH doskonały wybór (2) W dniu 24.11.2012 organizowaliśmy roczek Naszej pociechy. Na początku były... Kris Chrzciny dla 32 osób (1) Cudownie zorganizowane przyjęcie po Chrzcinach mojej córeczki. Szybka i... Piotr REWELACJA (1) Dzik palce lizać. ona To jest jakaś masakra. (5) To jest bar u mnie na uczelni. Na prywatnej uczelni, za którą płacę, na rzecz... Agnieszka_studentka NAJLEPSI W TRÓJMIEŚCIE ! (1) FoodCatering jest NAJLEPSZĄ I NAJBARDZIEJ PROFESJONALNĄ FIRMĄ Z JAKĄ MIAŁAM... Angela C. POLECAM!! (1) Nic dodać nic ująć.....GORĄCO POLECAM współpracę z firmą Food Catering.... Przemek Komunia w Restauracji Bursztynowa (1) Serdecznie dziekuję za zorganizowanie przyjęcia komunijnego mojego syna.... Ania C. Smaczne i świeże (1) Jedzenie bardzo smaczne, od razu widać, że świeżo przygotowywane, ładnie... Monika Rekomendacja. (3) Jestem zadowolony ze współpracy. Obiady zawsze ciepłe, naprawdę smaczne... Dariusz Z. Polecamy serdecznie (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej pracy p. Marka. Jeszcze raz dziękujemy... Kinga Dziękuję (1) Bardzo dziękuję za zorganizowanie cudownego przyjęcia urodzinowego... Pyszne... Tomasz