Polecam (1) Arcydzieło kulinarne tak moge opisać jedzenie z Vica catering Zamawiałam... Aga Faworki (1) Po prostu boskie:) Jadłam ostatnio faworki zakupione w VICA i jestem nimi... Renia Chrzciny córeczki (1) Świetnie zorganizowane przyjęcie na chrzciny córeczki. Przesympatyczna i... Magda
Polecam! (2) Firma Food Catering zorganizowała dla naszej firmy wigilię (na ok. 200 osób).... Beata T. Polecam (1) Zamówiłem catering dla mojej firmy. Wszystko było doskonale, smaczne i bardzo... tomek przepyszne - polecam (1) Nie jestem weganką, ale wiele razy jadłami Ich potrawy, więc bez... Kasia Asia - opinia (1) Smaczne jedzenie, wszystko profesjonalnie! Asia Wigilia (1) Kameralna Impreza Wigilijna w Spółce na 20 osób zorganizowana przez... GZE UNIMOR SA Chrzciny w domu (2) Ponieważ nikt nie miał czasu gotować na Chrzciny córeczki, zamówiliśmy... Agnieszka Catering Smakołyki -Mincha (1) Polecam skorzystanie z usług firmy Smakołyki- Mincha - miałam przyjemność... Magda Gorajdowska Pierwsza rocznica ślubu (1) Jesienią organizowaliśmy imprezę z okazji pierwszej rocznicy naszego ślubu.... Marta i Krzysztof gotowi na wszystko (1) Jestem częstą smakoszką smakołyków PP. Mincha. Są bardzo smaczne, dobrze... Lucyna Gawrońska Dla Firm (1) Na początku listopada organizowaliśmy imprezę integracyjną w naszej firmie.... Maria Polecam (2) w zeszłym tygodniu zamówiłem catering dla mojej firmy. Wszystko było... Artur GORĄCO POLECAM !! (1) Miałam okazję korzystać z usług cateringowych firmy Coctail. Moim zdaniem... Xenia wszystko na medal (1) Pan Marek przygotowywal menu na moje przyjecie urodzinowe. Wszystko bylo... karolina Impreza dla BPH (1) Impreza zorganizowana dla 150os. na poziomie. Jeżeli chodzi o potrawy... Ariel_BPH doskonały wybór (2) W dniu 24.11.2012 organizowaliśmy roczek Naszej pociechy. Na początku były... Kris Chrzciny dla 32 osób (1) Cudownie zorganizowane przyjęcie po Chrzcinach mojej córeczki. Szybka i... Piotr REWELACJA (1) Dzik palce lizać. ona