FoodCatering (1) Naprawdę polecam catering w tej Firmie, są godni polecenia, szybka obsługa,... Wiesia Przyjęcie z grillem na około 20 osób (1) Serdecznie dziękuję za bardzo profesjonalne zorganizowanie naszego... Bożena catering (1) korzystaliśmy z cateringu w firmie biostori 2 krotnie , nasze imprezy były na... MAŁGORZATA
TAMARILLO (1) DOBRA SOLIDA FIRMA. OBSŁUGA BARDZO PROFESIONALNA , POMOCNA PRZY WYBORZE DAŃ.... KASIA wspaniała impreza slubna w formie grilla (1) Miałam 1 czerwca w Goddingu impreze slubną/wesele w formie grilla. Wszytsko... Ilona Anna - opinia (1) My mieliśmy wesele w majową sobotę. Jednym słowem było REWELACYJNIE. I to pod... Anna POLECAM MK GASTRO !!! (1) 26 maja wyprawiliśmy komunię syna.Zatrudniliśmy MK Gastro - serdecznie... Tyrała Bardzo pozytywnie :) (1) Bardzo polecamy to miejsce , ponieważ jest inne od wszystkich restauracji... Ania i Piotr Super!!! (1) Pan Marek przygotowywał menu na przyjęcie komunijne mojej córki i wszystko... Dagmara dziękuję (1) Dziękuję za wspaniały catering podczas prowadzonych przez nas szkoleń,... Instytut Treningu i Edukacji Cambridge University Press - opinia (1) Organizowaliśmy catering z pomocą firmy Food Catering podczas jednej z... Cambridge University Press Przyjęcie urodzinowe Roczek (1) Polecam firmę Foodcatering. Korzystałam z ich usług organizując przyjęcie... Silen polecam (3) polecam uslugi oferowane przez p. marka. kucharz konkretny naprawde swietnie... ania Zawsze świeże! (1) Jedzenie zawsze podane z gustem w nietuzinkowej aranżacji i ciekawym... Marczi rewelacja (1) zamówiliśmy jedzenie na 18tkę córki - rewelacja- bardzo rozbudowane menu,... Endriu Pyszne jedzenie - goście zadowoleni!! (1) Długo szukałam kogoś kto zaspokoi nasze kulinarne gusta. Nie zawiodła nas... chmurka Pyszne kanapki i sałatki! (1) Bardzo smaczne kanapki i sałatki, codziennie świeże produkty wysokiej jakości... Aneta Palce lizać! (1) Z usług Pana Marka korzystaliśmy już kilka razy. Jeszcze nigdy się nie... Karolina profesjonalnie (1) Jedzenie dobre zróżnicowane, smaczne o odpowiedniej kaloryce. pracownicy... firma pełna rewelacja (1) Korzystałem z cateringu ma urodziny wszystko pełen profesjonalizm polecam... aleksander