Srednio jak za tą cenę (2) W czerwcu robiłam tam chrzciny. Lokal blisko domu i kościoła więc jak dla... M. GORĄCO POLECAM !!! (1) Byłam jako gość na weselu przyjaciółki. Bawiłam się świetnie. Sala... Monia:) Podpisuje się pod 6tką gdyż... (1) VICA Catering to firma z którą współpracujemy od lat. Ostatnio natknęło mnie... Paweł Radomir
Fontanna czekoladowa (1) Świetny dodatek do weselnego menu. Atrakcja nie tylko dla dzieci! :)... Młoda Para Pyszne jedzenie, pięknie podane ! (1) Korzystałam z firmy Foodcatering z okazji rocznicy mojego ślubu i muszę... Zadowolona klientka Wesele 6 września (1) W Goddingu organizowaliśmy wesele. Jak każda panna młoda denerwowałam się,... Magda i Daniel Najlepszy placek po cygańsku jaki kiedykolwiek jadłem! (1) W tym lokalu oferują pyszne jedzenie w przystępnej cenie. Obsługa bardzo... Daniel bardzo zadowoleni nowożeńcy (1) SUPER dodatek do weselnego klimatu smakowego. Dzieci i nie tylko... miras polecam! (1) Jedzenie świeże, lekkie,smaczne. Miła obsługa. Profesjonalizm w każdym calu.... Dominika SMACZNIE I ZDROWO (1) Polecam gorąco usługi cateringowe 4 zmysły. Wysoka jakośc usług i szeroki... Gonia Przepyszne (1) Przepyszne jedzenie, rozkosz dla podniebienia, nie mówiąc już o super... Maciej Polecam!! (1) Smacznie, zdrowo, szybko - czego więcej można wymagać. Ludzie w naszej... Michał Lucek - opinia (1) smaczne potrawy w dobrej cenie przy rewelacyjnej obsłudze. Lucek Polecam!!! (1) Wreszcie trafiłem na super zdrowe i smaczne jedzenie gdzie moge zabierac... Krzysiek Catering (1) Zamówiłem zupę oraz 3 rodzaje dań głównych na 20 osób na urodzinowe przyjęcie... Remi Obiad weselny (1) Doskonała, przesympatyczna obsługa, fachowość w każdym calu. Jedzenie... Ania i Marcin Sala ładna, jedzenie - nic nadzwyczajnego (1) Wystawiam opinie po rozmowach z moimi gośćmi. Karczma ma pyszne torty,ciasta... justyna Po prostu dobre jedzenie (1) Zamawiamy faktycznie codziennie obiady do firmy. Jest z czego wybrać, coś się... Aleksandra Świetne jedzie (1) Wszystko jest bardzo dobre w smaku. jest różnorodność w potrawach. czysto... Zuzanna profesionalna firma (1) Mieliśmy z zona zamówione u firmy choco , weeding ice bar.,Był to bardzo... michał