Przepyszne (1) Przepyszne jedzenie, rozkosz dla podniebienia, nie mówiąc już o super... Maciej Polecam!! (1) Smacznie, zdrowo, szybko - czego więcej można wymagać. Ludzie w naszej... Michał Lucek - opinia (1) smaczne potrawy w dobrej cenie przy rewelacyjnej obsłudze. Lucek
Polecam!!! (1) Wreszcie trafiłem na super zdrowe i smaczne jedzenie gdzie moge zabierac... Krzysiek Catering (1) Zamówiłem zupę oraz 3 rodzaje dań głównych na 20 osób na urodzinowe przyjęcie... Remi Obiad weselny (1) Doskonała, przesympatyczna obsługa, fachowość w każdym calu. Jedzenie... Ania i Marcin Sala ładna, jedzenie - nic nadzwyczajnego (1) Wystawiam opinie po rozmowach z moimi gośćmi. Karczma ma pyszne torty,ciasta... justyna Po prostu dobre jedzenie (1) Zamawiamy faktycznie codziennie obiady do firmy. Jest z czego wybrać, coś się... Aleksandra Świetne jedzie (1) Wszystko jest bardzo dobre w smaku. jest różnorodność w potrawach. czysto... Zuzanna profesionalna firma (1) Mieliśmy z zona zamówione u firmy choco , weeding ice bar.,Był to bardzo... michał Super chrzciny (2) Bardzo dziękuje przemilym Pamia właścicielka , a wszczegolnosci Pani Iwonie,... Julita G POLECANY - WESELE 12.07.2014 (2) Super. Niesamowite miejsce, przyjazna i profesjonalna obsługa. Jedzenie było... Dorota i Łukasz Polecam (1) Zamówiłam fontannę jako dodatek do organizowanego cateringu. Współpraca... Ola Rewelacyjne miejsce na wesela i podobne imprezy okolicznościowe (1) Godding urzekł nas przede wszystkim lokalizacją i klimatem, dlatego... K&M Pycha (1) Zamówiłam ostatnio dla mnie i męża jedzenie Było przepyszne, syto. Prawdziwe... Zosia bardzo rzetelnie zrealizowana usługa (1) zamówiłam catering dla 40 osób. z Managerem nie widzieliśmy sie do tej pory,... Agnieszka Zdecydowanie NIE POLECAM! (5) Chcę zaznaczyć, że opinie w stylu „jedzenie było zimne”,... Michał Boskie pasztety !!! (2) Pasztety Pana Zbyszka Kusowskiego to poezja i najwyższy kunszt kulinarny a... Smakosz Choco Cream-ogromny pozytyw (1) W dn.24.06.14 firma obsługiwała bal gimnazjalny w Redzie i spisała sie na... Kornelia Irmina Olszewska - opinia (1) Bardzo wysoka jakość usług Irmina Olszewska