Bal w Filharmonii Gdańskiej- super! Polecam! (1) miałam okazję uczestniczyć w balu karnawałowym organizowanym przez BanGlob.... Agnieszka NIE POLECAM (3) W zeszłym roku organizowaliśmy wesele. Impreza udana dzięki rodzinie,... Pati Bal Sylwestrowy ,Teatr Muzyczny w Gdyni (1) Całą imprezę sylwestrową oceniam b.pozytywnie.Obsługa miła,pomocna,reagowała... Agnieszka
Najwyższy poziom ! (1) Korzystaliśmy z wielu firm Cateringowych, ale tylko Vica spełnia Nasze... Łukasz Serdecznie Polecam (1) Bogate menu oraz fachowa obsługa! Pełen profesjonalizm w wykonaniu całości, a... Ewelina Bal Sylwestrowy 2015 w Filharmonii na Ołowiance (1) Bardzo niska jakość obsługi. Ludzie z łapanki bez podstawowego wyszkolenia.... Ela wigilia 2015 (1) Foodcatering dostarczył dla nas wigilię firmową. Wszystko odbyło sie szybko... agnieszka Polecam! (1) Pyszne jedzenie, miła, uśmiechnięta obsługa, pięknie podane dania. Jesteśmy z... Marcin Zdecydowanie POLECAM (1) Współpracujemy od pewnego czasu przy organizacji szkoleń i konferencji. Nigdy... Aneta wyjątkowa (1) Kuchnia Stefana to wyjątkowe miejsce. Stworzone do wspólnego gotowania w... Anna Polecam . smacznie i niedrogo. na pewno wrócę (1) Spróbowaliśmy dań z nowej karty dań włoskich. Przepyszne polędwiczki... Marta Świetny Catering. Polecam! (1) Przepyszne jedzonko, fajnie podane, ciekawe smaki. Obsługa pierwsza klasa,... Marek Wesssoła :) (1) jezeli Chodzi o byly Bar teraz juz Restauracje jestem bardzo bardzo... MAŻ I ŻONA X - opinia (6) Porażka. Latem, całkiem fajnie, dużo smacznie za dobra cene. Teraz???... X Musiałem bo Pycha!!! I warto zajrzeć. (1) Konstruktywnie!!! Bar zmienił się w restauracje. Tak to wygląda. Kto widzi... GośćSopot Uszczęśliwiliście wielu gości (1) Zamówiliśmy fontannę na poprawiny. Na wstępie chciałem wyrazić moje uznanie... Adam Borowski NIE POLECAM DAŃ Z RESTAURACJI AQUARIUS (2) Niestety po raz kolejny nacięłam się na obiad w "restauracji" Aquarius. za 15... Asia Dogodna współpraca (1) Dogodna współpraca. Nie pojawiły się problemy w kontakcie oraz dostosowywanie... a.lewandowska Polecam (1) Jadłam już nie raz w Smaku i za każdym razem mi smakowało! pizza z rukolą... Ewelina ...... - opinia (1) Porażka! 3 zupy: rosoly i barszcz z koldunami wyladowaly w toalecie. Kolduny... ......