Polecam . smacznie i niedrogo. na pewno wrócę (1) Spróbowaliśmy dań z nowej karty dań włoskich. Przepyszne polędwiczki... Marta Świetny Catering. Polecam! (1) Przepyszne jedzonko, fajnie podane, ciekawe smaki. Obsługa pierwsza klasa,... Marek Wesssoła :) (1) jezeli Chodzi o byly Bar teraz juz Restauracje jestem bardzo bardzo... MAŻ I ŻONA
X - opinia (6) Porażka. Latem, całkiem fajnie, dużo smacznie za dobra cene. Teraz???... X Musiałem bo Pycha!!! I warto zajrzeć. (1) Konstruktywnie!!! Bar zmienił się w restauracje. Tak to wygląda. Kto widzi... GośćSopot Uszczęśliwiliście wielu gości (1) Zamówiliśmy fontannę na poprawiny. Na wstępie chciałem wyrazić moje uznanie... Adam Borowski NIE POLECAM DAŃ Z RESTAURACJI AQUARIUS (2) Niestety po raz kolejny nacięłam się na obiad w "restauracji" Aquarius. za 15... Asia Dogodna współpraca (1) Dogodna współpraca. Nie pojawiły się problemy w kontakcie oraz dostosowywanie... a.lewandowska Polecam (1) Jadłam już nie raz w Smaku i za każdym razem mi smakowało! pizza z rukolą... Ewelina ...... - opinia (1) Porażka! 3 zupy: rosoly i barszcz z koldunami wyladowaly w toalecie. Kolduny... ...... jedzenie okropne (1) Jedzenie okropne,zupa pomidorowa bez smaku,wyglądała jak makaron świderki w... eeeeee Polecamy!!!Bardzo profesjonalnie! (1) Profesjonalna obsługa konferencji (przerwy kawowe, ciepły obiad). Wszystko... Organizator FoodCatering - polecam (1) Polecam bardzo - profesjonalna i miła obsługa, pyszne dania pięknie podane! Katarzyna Porażka (2) jedzenie okropne, barszcz kwaśny, kołduny kupione w Biedronce obok- nigdy nie... tunia213 brak organizacji (4) lokal położony jest na osiedlu domów jednorodzinnych, hałas, który dochodzi z... Justyna Polecam bardzo! (1) Zamawialiśmy małą fontannę na wesele we wrześniu. Obsługa miła i... Justyna Rewelacja!!!! :-) (1) Skorzystaliśmy z usług firmy Choco Cream na naszym weselu, jednym słowem... Marta W Przyjęcie weselne (1) Organizowaliśmy w Goddingu nasze przyjęcie weselne. Lokal zachwycił nas... Weronika i Krzysztof Potoccy Menu i pokoje (1) Niestety mnóstwo potraw serwowanych w Hotelu Faltom w Gdyni jest chłodnych :(... zniesmaczona klientka Polecam (1) miałem wesele na 100 osób i małą fontannę i szczerze powiem że mi to... Mariusz