Wesele w Riwierze-opinia (2) zdecydowaliśmy się na wesele w Riwierze w Gdyni. organizuje je tam BanGlob.... Młoda Wesele w Riwierze (1) Mieliśmy we wrześniu wesele w sali Riwiera w Gdyni, realizowane przez firmę... Pamela Cudowne wesele (1) Sala bankietowa najlepsze miejsce do organizacji wesela. Duża, przestronna,... Martyna
Catering na spotkanie biznesowe.. (2) Gorąco polecam catering od Szafran i Miód ze względu na ceny, jakość, smak i... Artur Catering jakiego jeszcze nie było (1) Polecam wszystkim którzy szukają czegoś inowacyjnego i przedewszystkim... Patrycja Gorąco polecamy Banglob - Riwiera Gdynia!!! (1) Nasz dzień to był 01.06.2018 i dzięki firmie Banglob wszystko było n a... Kinga i Łukasz Wesele 30/06/2018 (1) Miałam przyjemność współpracować z firmą Banglob podczas organizacji własnego... Karolina Ch. Wesele (1) Brak mi słów by opisać profesjonalizm i zaangażowanie Pani Małgosi w całe... Esti W Catering (1) Zamawialiśmy catering na spotkanie z zagranicznymi klientami. Nie mam żadnych... Lidia Pełen profesjonalizm! (1) Firma Machandel zorganizowała dla nas przyjęcie/poczęstunek poślubny. Pełen... Marta kuchnia wyjątkowych smaków (1) Kuchnię Stefana wybrałem do organizacji urodzin po przeczytaniu dostępnych w... piotr super (1) BArdzo dziękuję i bardzo polecam. Wybrałam Gustus ad hoc. Napisałam o rodzaju... Aga Uwaga na pracę w tej firmie (1) Odradzam pracę w tej firmie - ludzie wyksztłceni są nikim :( Omena Polecam! (1) Korzystamy z baru przy Trakcie św Wojciecha 29. Zawsze wszystko świeże -... P ODRADZAM! (1) Jedzenie okropne. Oszczędzają na chorych. Te jedzenie jest fatalne... ! Iwona Bal Walentynkowy 10.02.2018 (1) Bal w Teatrze Muzycznym przeszedł już do historii, jednak w sercu wybrzmiewa... Barbara Moteka Polecamy ! (1) Kolejny raz bawiliśmy się z BanGlobem,tym razem na Balu Karnawałowym w... Joanna Bal karnawałowy POLECAM (1) Byłem z towarzystwem na balu po koncercie w Filharmonii. Bardzo dobre... Artur Otwarcie firmy (1) Zamówiłam catering na otwarcie siedziby. Jedzenie pyszne. Dostawa na czas,... Natalia Profesjonalizm (1) Skorzystałam na roczek dziecka i na prawdę smacznie i nowocześnie. Wszystko... Paulina