Wspaniała firma (1) Jedzenie najwyższej klasy. Wspaniałe smaki, świeże, bez konserwantów i... Magda Michalak totalna porazka (2) Wydawalo mi się ze mam do czynienia z powazna firma ale niestety się... Andrzej Sylwester 2018/2019 (1) Ogólnie Sylwester udany. Z pewnością z racji towarzystwa znajomych. Pyszne... Paulina
mniammniammniam (1) najlepsza szama w trójmieście! maura Polecam (1) Pyszne jedzenie. Profesjonalna obsługa . Polecam każdemu ! Marcin W Gorąco polecam (1) Różnorodna oferta pysznych dań. Codziennie co innego, zawsze pyszne posiłki.... Tomek Świetne miejsce. (1) Polecam z całego serca! Dania świeże, bardzo smaczne, urozmaicone menu, każdy... Kamila . (1) Bardzo polecam. Potrawy bardzo smaczne, miła obsługa, ceny dla każdego :) Natalia Polecam! (1) Serdecznie polecam. Potrawy bardzo smaczne,miła i otwarta na propozycje... Dawid Patok Gorąco polecam (1) Ceny bardzo przystępne a jakoś na 5 gwiazdek. Uwielbiam wszystkie zupy... Monika Borysiak Wesele w Riwierze-opinia (2) zdecydowaliśmy się na wesele w Riwierze w Gdyni. organizuje je tam BanGlob.... Młoda Wesele w Riwierze (1) Mieliśmy we wrześniu wesele w sali Riwiera w Gdyni, realizowane przez firmę... Pamela Cudowne wesele (1) Sala bankietowa najlepsze miejsce do organizacji wesela. Duża, przestronna,... Martyna Catering na spotkanie biznesowe.. (2) Gorąco polecam catering od Szafran i Miód ze względu na ceny, jakość, smak i... Artur Catering jakiego jeszcze nie było (1) Polecam wszystkim którzy szukają czegoś inowacyjnego i przedewszystkim... Patrycja Gorąco polecamy Banglob - Riwiera Gdynia!!! (1) Nasz dzień to był 01.06.2018 i dzięki firmie Banglob wszystko było n a... Kinga i Łukasz Wesele 30/06/2018 (1) Miałam przyjemność współpracować z firmą Banglob podczas organizacji własnego... Karolina Ch. Wesele (1) Brak mi słów by opisać profesjonalizm i zaangażowanie Pani Małgosi w całe... Esti W Catering (1) Zamawialiśmy catering na spotkanie z zagranicznymi klientami. Nie mam żadnych... Lidia Pełen profesjonalizm! (1) Firma Machandel zorganizowała dla nas przyjęcie/poczęstunek poślubny. Pełen... Marta