Catering (1) Zamawialiśmy catering na spotkanie z zagranicznymi klientami. Nie mam żadnych... Lidia Pełen profesjonalizm! (1) Firma Machandel zorganizowała dla nas przyjęcie/poczęstunek poślubny. Pełen... Marta kuchnia wyjątkowych smaków (1) Kuchnię Stefana wybrałem do organizacji urodzin po przeczytaniu dostępnych w... piotr
super (1) BArdzo dziękuję i bardzo polecam. Wybrałam Gustus ad hoc. Napisałam o rodzaju... Aga Uwaga na pracę w tej firmie (1) Odradzam pracę w tej firmie - ludzie wyksztłceni są nikim :( Omena Polecam! (1) Korzystamy z baru przy Trakcie św Wojciecha 29. Zawsze wszystko świeże -... P ODRADZAM! (1) Jedzenie okropne. Oszczędzają na chorych. Te jedzenie jest fatalne... ! Iwona Bal Walentynkowy 10.02.2018 (1) Bal w Teatrze Muzycznym przeszedł już do historii, jednak w sercu wybrzmiewa... Barbara Moteka Polecamy ! (1) Kolejny raz bawiliśmy się z BanGlobem,tym razem na Balu Karnawałowym w... Joanna Bal karnawałowy POLECAM (1) Byłem z towarzystwem na balu po koncercie w Filharmonii. Bardzo dobre... Artur Otwarcie firmy (1) Zamówiłam catering na otwarcie siedziby. Jedzenie pyszne. Dostawa na czas,... Natalia Profesjonalizm (1) Skorzystałam na roczek dziecka i na prawdę smacznie i nowocześnie. Wszystko... Paulina Perfekcyjny catering (2) Bardzo gorąco polecam Gustus catering. Na każdym etapie wszystko zostało... Piotr Wigilia firmowa (1) Szczerze polecam! Szukałam dość długo firmy, która spełniałaby dosyć... Anna W. Polecam (1) Miałam okazje kilka razy zamówić w tej firmie dania i jestem zachwycona. De... Kasia Polecam (1) Bardzo profesjonalna firma ! Przepyszne jedzenie, miła obsługa, w dodatku... Samanta Lepszej firmy nie ma :) (1) Bardzo dobre jedzenie, świeże produkty, imprezy robione bardzo... Katarzyna Idealny catering (1) Chciałabym bardzo podziękować firmie MK Gastro za wspaniałe zorganizowanie... Wiesława Czy kas catering jeszcze działa? (2) Witam, jestem zainteresowana sala namiotowe, ale niema prawie żadnych nowych... gość 1 Dobrze ale nie do końca (2) Firmę Szafran i Miód wynajęliśmy do cateringu na komunii. Cenowo było ok. W... Sylwek