Cekolowanie.

Temat dostępny też na forum: Remont - porady
Ile może kosztować metr cekolowania,chodzi tylko o położenie pierwszej warstwy,sciany bedą zagruntowane,szlifowanie i uzupełnienie nieruwności załatwię sam.Będzie tego około 50 m kw.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Cekolowanie.

moze jakies inne forum:
http://forum.gazeta.pl/forum/f,217,Budowa_i_remont.html
http://forum.muratordom.pl/forum.php
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

50m ogółem to trochę mało. Nie szlifuj sam, bo to się nie opłaca i nikt Ci nie przyjdzie bez szlifowania. Cekolowanie ze szlifowaniem to jest 11zł/m2. Tylko znajdź gościa, który szlifuje maszynowo, bo ceny mają te same, a jakość wykonania i szybkość prac jest o niebo lepsza. No i nie pyli się tak strasznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Potrzebuję na WCZORAJ kogoś kto wycekoluje mi mieszkanie, stan deweloperski, mieszkanie to 70m2
Kontakt:
668 551 701

cekol jest kiepski i drogi ,stosujcie lepiej gładzie francuskie,fasta,

Czy cekow wymyslił szpachlowanie scian ?terminologia cekolowanie ? szpachlowanie !!! dobre szpachlowanie to koszt około 20zł mazianie łopata po scianie to koszt 10zł Polecam gładz franspol i fast .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zajmuje sie tym na codzien jezeli jest pan zainteresowany zapraszam 507250523

Najlepiej zapytać fachowca, który określi dokładną wycenę. Można zamieścić zlecenie na wykonanie usługi w serwisie ktozbuduje.pl
Fachowcy sami się zgłaszają.

Inne tematy z forum

tani notariusz (42 odpowiedzi)

Wkrótce będę załatwiać notariusza i związane z tym formalności przy zakupie domu. Może mi ktoś...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

Przeprowadzki kto i za ile Wejherowo (5 odpowiedzi)

Witam, poszukuję ekipy do przeprowadzki Wejherowo - Wejherowo proszę o przedstawienie oferty...