opinia (1) galeria baltycka jest bardzo piekna i nowoczesna gratulacje dla projektantow krystian sklepu..swiatowych mnrek (1) Pszepraszam ze tak powiem ale ta galeria ze wzgledu na marki sklepow, nie... sfrustrowana polskimi sklepami mastercook - opinia (1) ma swoj niepowtarzalny klimat mastercook
ignispl - opinia (1) zamiana tak korzystnie położonego centrum handlowego na biurowiec musiała... ignispl Kowal - opinia (1) Bardzo dobre centrum, mila obsluga wszystko na plus polecam Kowal Kowal - opinia (1) Jedyne niedociagnieca to gastronomia (powinien byc troche wiekszy wybor) i... Kowal MUstang/Puma (1) Zdecydowanie polecam ten sklep ze względu na duży wybór obuwia Puma!... Dorota Uwaga na plac zabaw TUPTUS (1) Zdecydowanie nie polecam placu zabaw moja corka zlamala tam noge juz mija... Asia Szukam Mappa (1) Czy ktos wie gdzie zostal przeniesiony Mapp? Byl to super sklep!!! Cala... beti Euroapteka.....tiaaaaaaaaaaaa! (1) Kupowałam tam plastry,okazało się,że te które mnie interesują są z metra i... Monika dobre Bomi, w Ikei gorzej (1) świetnie wyposażony sklep z miłą obsługą. Szczególnie młoda Pani w kręconych... ja:) ...? (1) Nie mam zadnego problemu z obsługą a jak ktos ma to najwyrazniej nie... 666 świetna hala,atrakcyjna (1) krystian z. bomi, bomi, bomi, bomi, bomi!!! :D (1) Jestem mieszkańcem Warszawy. Przyjechałem do Gdańska na wakacje. Zwiedzając... Amator Biustów MUSTANG / PUMA (1) Przykro mi to stwierdzić ale w sklepie PUMY w Alfa Centrum jest beznadziejna... Małgosia +/- (1) Dla mnie największym plusem Klifu jest Almi Decor. Lubię też Kapphal,... Magda Super Bomi!!! (1) Fantastyczny pomysł z tym pakowaniem zakupów! Szybka obsługa przy kasie,... ben ekstra111 (1) monia Supersprawa, superpomysl, superceny (1) Swietnie, ze powstaja centra, gdzie markowe rzeczy mozna kupic TANIEJ. mag. H&M.. (1) Fajnie by było gdyby w Madisonie otworzyli H&M..Klientów sporo tezby bylo... Stała bywalczyni..