Do Andrea (1) Kochana gdybyś pracowała kiedykolwiek w sklepie z odzieżą doskonale byś... Porfavor jest super (1) nic dodac nic ując jest super tentenn eeeeeeeeeeeeee tam........ (1) ...... TE WIECZNIE TRWAJĄCE AWARIE SCHODÓW... I TE ŚMIESZNE , ROZGŁASZANE... P.
Najlepsze BOMI (1) Witam! Miałem przyjemność zrobienia zakupów w sklepie BOMI na Matarni i... Marlon Brando Niezbyt ciekawie (1) Zakupy robiło się bardzo przyjemnie, natomiast po zakupach przyszła ochota na... John gastronomia w klifie (1) Plusem jest mc donalds.Mozna sobie szybciutko cos przekasic.Jednak tam na... karola Markowo! (1) Markowo! To słowo najlepiej oddaje jakość zakupów, ofertę centrum i cały... marko-maniak czy warto? (1) Matarnia to zwykłe małe centrum... Tylko kilka fajnych sklepów a tak... Bezimienny.! Super ale co z tym porkingiem !!!! (1) Bardzo lubie odwiedzac tą Galerie Bałtycką. Sklepów jest sporo . Bardzo mi... M super ale gdzie sie podział Deep (1) Super centrum handlowe. Bardzo lubie odwiedzać tą galerię handlową ale nie... Marek super ale zawsze małe ale ... (1) Bardzo fajne centrum handlowe. Oferta sklepów dosyć duża a jeśli chodz o ceny... Marek rozgłośnia muzyczna w sklepie z odzieżą (1) W wiekszości sklepów klient zauważa coraz częściej głośno grajacą muzykę,... Andrea brak sklepu (1) ogólnie centrum fajne chociaż brakuje sklepów z niektórych branż. Dla mnie... gigant Good (1) BArdzo dobrze! Wszystko na + !r@¤ Miejsce zabaw dla dzieci (1) Wspaniqałe miejsce , wpaniale wyposazone , wspaniały i fachowy personel i...... RG brak dojazdu w dni powszednie (1) dlaczego zlikwidowaliscie dojazd autobusem w dni powszednie? zofia skrodziuk dojazd autobusem (1) mieszkam w Gdyni, jak moge dotrzeć w inny sposób niz samochodem do Matarni??... lilimaer opinia (1) Klif jest kompleksem sklepów, który odwiedzam dość często i z miłą chęcią.... Zenon Marchewka Apteka - obsługa tragiczna (1) Całe centrum jest fajne, ale apteka masakra. Obsługa chyba trafia tam z... Aneta Mogło by być lepiej (1) Jeśli chodzi o gastronomię, to beznadzieja. Dojazd super, chociaż mam 60 km... Natalia