Ciągle to samo (1) Owczy pęd do centrów handlowych to coś, czego nie rozumiem. GB (lub Moloch,... Ł. Solar- świetnia obsługa (1) Dawno nie spotkałam się z tak dobrą obsługą klienta, nareszcie widać, ze ktoś... Ania Deni Rose- Polecam (1) Bardzo fajne, orginalne rzeczy i bardzo miła obsługa, polecam gorąco, by lam... Ania
:) (1) Medison jest spoko wiele ma sklepów i dóży wybór więc jest oki ewelina H&M w Klifie najlepszy z wszystkich w 3mieście (1) H&M w Klifie najlepszy z wszystkich w 3mieście, zwłaszcza dział dziecięcy,... Tigra Generalnie ok! (1) Samo centrum jest ok!Dobry dojazd,zawsze miejsce na którymś z... emma noc zakupów i zniżki... (1) Głośno rozlekamowana impreza "noc zakupów"...Zniżki nawet do 50%...-... obserwator CYFRA+ już w Galerii Przymorze (1) Widać coraz większe zainteresowanie galerią, nawet takie firmy jak CYFRA+... Paweł Koźnierski nie jest przecierz tak źle!!!!! (1) jestem mieszkanką Przymorza i uważam że robi się na dzielnicy coraz fajniej i... Aga coraz lepiej (1) Może rzeczywiście pośpieszyli się z tym otwarciem. Wciąż klika sklepów nie... alfmar Połowa sklepów jeszcze nie czynna (1) Połowa sklepów jeszcze nie czynna, wnętrze nie wykończone. Specjalnie... Łukasz Grunt to "dobre" decyzje Dyrekcji. (1) Zrezygnowałam z usług CH Alfa ze względu na likwidację placu zabaw dla... Mama zarządzający alfą jest chyba bezdzietny !!!!!!!!!!!!1 (1) ZLIKWIDOWALI PLAC ZABAW- PODOBNO TO DECYZJA PREZESA ALFY CZY ZARZĄDCY, SZKODA... mama dziecka Hmmm... (1) Galeria....szumnie nazwana. Betonowo-szklana bez efektu typu wow! Zimna w... Aśka Masakraaaaa (1) Połow sklepów zamkniętych, niewykończone, porażka ..... a klient - opinia (1) piekne i funkcjonalne cetrum handlowe - niestety calkowicie pozbawione... klient jestem zadowolona (1) jestem zadowolona dorota centrum w którym można ładnie urządzić mieszkanie lub dom (1) W końcu Centrum w mieście w którym można kupić coś innego niż ciuchy. Polecam... stokrotka Może Byc :P (1) :) Maja drożej niż w innych centrach handlowych :P Ja Super Centrum Galeria Wnętrz!!! (1) Mozna znalesć w nim wszystko by świetnie urządzić mieszkanie!Centrum OLIWA... Emil