Em - opinia (1) Jak dla mnie to brakuje tam miejsca do którego można by oddać dziecko by... Em zadowolona (1) Nie jestem z Trójmiasta, ale jak mam coś kupować to przeważnie w Batorym. To... justy Time trend (1) Witam , jak najbardziej polecam , obsługa super dziewczyny zorientowane w... klient
zaskoczona (1) W manhattanie nie byłam z 1.5 roku...widze tam postęp, nowe sklepy przede... Vanessa polecam sklep TIME TREND (1) WITAM, bardzo serdecznie polecam sklep Time Trend w tej galerii :) nie... Kamilka A 'biedni' kasjerzy to chyba sobie 'dorabiają' grosikami z reszty (6) W kilku sklepach z rzędu usłyszałam przy wydawaniu reszty "bez 1 grosza", a w... lenka Uwaga na ochronę! (1) Galeria jest ok,ale zachowanie panów obsługujących wyjazd z parkingu... Marek niemiła obsługa (1) hm... albo to z powodu niskiego ciśnienia albo nie wiem czemu odniosłam... Anka Dobre centrum handlowe, ale nie powala na kolana (1) Dlaczego w gdyńskim Klifie nie ma sklepów takich jak w Klifie w Warszawie?... beata Parking (1) Obsługa parkingu tragiczna. panie to "Święte krowy". Zamiast pracą i obsługą... Michał cieszcie sie ze nic wam sie nie stało w czesie pobytu w galerii (2) Ja was ludzie nie rozumiem. Mówicie ze denerwuje was parking albo toalety. Ja... adam OPINiA (1) Wczoraj późną nocą ok.2-3, szukałem wolnego parkingu pod powierzchnią krytą,... Andrzej Wymaga jeszce wielu zmian (2) Centrum handlowe z zewnatrz wygląda naprawde dobrze za to w środku jeszcze... ada Co sądzicie o Home & You w klifie? (2) Jakie jest wasze zdanie o Home & You w Klifie? Ten sklep znany był tylko z... stoki15 Całkiem fajne, tanio, jestem klientem (2) Polecam, naprawde ciekawie zrobione centrum handlowe, można kupić markowe... Klient zdecydowanie nie polecam!! (1) zdecydowanie nie polecam nie wiem co mnie pokusiło ale dziś podjechalem... michal ktoś - opinia (1) Jestem rozczarowana sklepami jakie tam są, spodziewałam sie lepszych marek,... ktoś Marta - opinia (1) Batory jest bardzo małą galeria handlowa. W porównaiu do innych trójmiejskich... Marta dominik - opinia (1) bardzo fajne centrum handlowe może dużo jedzenia nie ma ale zawsze można... dominik Martyna - opinia (1) Jeśli ci się nie podoba to po co tam jeździsz ja uważam że to fajne miejsce Martyna