Praca (1) orientuje sie ktos czy jest ktos poszukiwany do pracy w gb? w wieku 18 lat? go Box 45 (1) Nie dawno otwarty a już zrobiłlam tam zakupy kilkakrotnie.Ciekawe rzeczy,... Zadowolona klientka brak pomysłu (1) OBIEKT-niezły, WYSTRÓJ-brak , zimny ,w ubiegłym roku było coś ocieplającego... Bogdan
ESPRIT (1) KLIF zaczyna być na dobrej drodze... powinni otworzyć jeszcze ESPRIT i nie... jagna Ochrona cieniutka!!! (1) Nie czuję się bezpieczna w tym centrum,pełno małolatów i podejrzanych... Basia box 2 (1) Polecam box z dzinsami nr 2, bardzo duzy wybor i... maly ... (1) Galeria obecnie jest już otwarta ponad rok jak widać zamiast lepiej jest... gdańszczanka Polecam box 67 B&A (2) W nowo otwartej części warto zrobić zakupy fajne ciuchy w dobrej cenie,... Nati box 51 (1) Mam niewymiarową figurę a stoisk ze spodniami w centrum handlowym jest... saba32 galeria bałtycka (3) dość często jeżdżę do galerii bałtyckiej. Mam 15 lat i uważam, że plac zabaw... nastolatka Porazka parkingowa + WC (2) Centrum architektonicznie swietne. Poraza ogromem, roznorodnoscia sklepow.... xxx green way (2) o co codzi z tymi cenami sa przebie o jakies 30% wiecej niz w green wayu kolo... x west - opinia (2) Popieram opinię Pani Beaty. W Klifie brakuje wielu marek : IceIceberg,... west Nareszcie coś nowego (2) Bardzo fajne miejsce, całkowicie inny klimat niż w innych centrach... Piotr NIE POLECAM ZAWYŻONE NIEOUTLETOWE CENY (1) Zaskakujące, dlaczego w Warszawie, Lublinie, Pozaniu mogą być prawdziwe... Magda bylem pierwszy raz (2) i udalo sie! kupilem to co chcialem! zadowolenie na maxa JBzGD Ekspediantka z Pull & Bear (1) Nigdy nie widziałem tak pięknej kobiety jak jedna z ekspedientek z Pull &... autor KLIMATYZACJA (4) BRAK SPRAWNIE DZIALAJACEJ KLIMATYZACJI W -suterynie Galerii chodzi o sklep... KLIENT--STALY-OBSERWATOR-- Parking płatny - SZOK - chyba jako jedyny w Polsce; (3) Bardzo nieuprzejmy sprzedawca w sklepie Bershka - uwagi nie na miejscu wręcz... Dorota fitnessclub (1) Ogółem to może nie ma dużo różnych sklepów, które jakoś przyciągają.. ale... Mee ;)