Ochrona ta sama lecz widać ją na galerii (2) Ostatnio dość często odwiedzam Manhattan i widzę że ochrona choć w stałym... Wicek1973 GALERIA PRZYMORZE HA! HA! HA! (1) ludzie jaka galeria ?Przymorze - tam nic się nie dzieje to zwykły market -... xxx polecam wszystkim!!!! (1) Polecam wszystkim sklep Filippo w Slupsku.Super jakosc obuwia za rozsadna... joanna
Elegant-dobry wybór (1) Witam! Polecam sklep Elegant,duży wybór garniturów i nie tylko w rozsądnej... Adi box47 (3) super box najlepsze ciuszki w calym trujmiescie :) mila obsługa, doradzctwo ,... klient:) DUSZNO I GORĄCO (1) Galeria jest bardzo przytulna chociaż mało firmowych sklepów-jednak ogromna... Katarzyna Klifomaniak - opinia (2) Cieszę się że Klif się powiększy. Tylko mam obawy co do jakości sklepów kiedy... Klifomaniak swarowski (3) nie polecam tego sklepu kupiłam w lutm mały drobiazg taki rzemyczek na ręke... basia beznadzieja (3) Witam. Nie polecam sklepu Vertus ze wzgledu na to ze pracuję tam pani która... Agnieszka WRANGLER (1) Czesto kupuje spodnie wranglera....jednakże chciałabym ocenić obsługę, kiedyś... już nie stały klient Praca (1) orientuje sie ktos czy jest ktos poszukiwany do pracy w gb? w wieku 18 lat? go Box 45 (1) Nie dawno otwarty a już zrobiłlam tam zakupy kilkakrotnie.Ciekawe rzeczy,... Zadowolona klientka brak pomysłu (1) OBIEKT-niezły, WYSTRÓJ-brak , zimny ,w ubiegłym roku było coś ocieplającego... Bogdan ESPRIT (1) KLIF zaczyna być na dobrej drodze... powinni otworzyć jeszcze ESPRIT i nie... jagna Ochrona cieniutka!!! (1) Nie czuję się bezpieczna w tym centrum,pełno małolatów i podejrzanych... Basia box 2 (1) Polecam box z dzinsami nr 2, bardzo duzy wybor i... maly ... (1) Galeria obecnie jest już otwarta ponad rok jak widać zamiast lepiej jest... gdańszczanka Polecam box 67 B&A (2) W nowo otwartej części warto zrobić zakupy fajne ciuchy w dobrej cenie,... Nati box 51 (1) Mam niewymiarową figurę a stoisk ze spodniami w centrum handlowym jest... saba32 galeria bałtycka (3) dość często jeżdżę do galerii bałtyckiej. Mam 15 lat i uważam, że plac zabaw... nastolatka