Box nr.4 (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa.W boxie tym, sukienki są praktycznie we... Katarzyna Omijacie szerokim łukiem sklep Franco Feruzzi (7) Jak zwykle bywa to w trójmiejskich sklepach tej firmy, obsługa fatalna, brak... Klient Do pan sprzątających centrum!!! (2) Toaleta nie służy do palenia papierosów:) Czasami tak śmierdzi że się wejść... ja
Słabo (4) Witam, korzystam z manhattanu praktycznie codziennie. Chodzę tam na siłownię... Bart POLECAM BOX 6 (1) Polecam ten sklep odzieżowy można tam zakupić bluzki i spodnie oraz... anna BOX 53 (1) Nie polecam sklepu:( Pani jest nie miła i obraża klientów. Powiedziała,że nie... Aneta Świetne centrum! (1) Byłem tam dziś, od domu mam około 30 minut drogi. Kupiłem garnitur, koszulę,... Matthew box. 20 (2) Nie polecam zakupów u Pań z box'u 20 - kupiłam tam dwie sukienki, jedną... krasnoludzia NIKE (1) Maskara nie spodziewałam sie tak nie miłej obsługi w takim sklepie,w kazdymz... Oliwia WEDEL PIJALNIA CZEKOLADY (3) Co się stało z Wedlem? To kiedyś moja ulubiona kawiarnie w GB, a teraz jest... Aneta DZIADOSTWO W MANHATTANIE (1) BYŁEM W MANHATTANIE - CO ZA DZIADOSTWO !!!!!! pusto 2/3 tej niby galerii... KLIENT SKLEP LEE WRANGLER (1) Chciałabym wyróżnić obsługę sklepu Lee-Wrangler. Byłam bardzo miło... Kasia Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) Gorąco, duszno, a w szatni ciągle brak miejsca. Poza tym brudne łazienki.... Iza PEPE JEANS (3) Marka całkiem fajna i nawet ciuchy są jakościowo dobrze wykonane, natomiast... Michał Kontenery (1) Witam, wie ktoś może gdzie znajdują się kontenery na śmieci w GB? Osom I w zastępstwie placu zabaw postawili urządzenie do huśtania dzieci... tuż przy stolikach gdzie palono papierosy! (2) Wprawdzie dzięki ustawie palić już nie można (czego nie Alfie zawdzięczamy),... Ola Szatnia w galerii bałtyckiej (4) Witam Mam pytanie jak wygląda korzystanie z szatni w galerii bałtyckiej? Czy... Zuzia Re: STRZEŻCIE SIĘ SKLEPU PATROL (1) Wręcz przeciwnie, polecam ten sklep , mają dobre ceny i zawsze znajdę coś dla... klientka Peek and Cloppenburg (6) Obsługa sklepu nie chciała uwzględnić prostej reklamacji. Po zaledwie dwóch... Klient Sklep Okay Multibrand w Galerii (1) witam doszły mnie słuchy że planowane jest w grudniu twarcie sklepu tej... fanka marki