WEDEL PIJALNIA CZEKOLADY (3) Co się stało z Wedlem? To kiedyś moja ulubiona kawiarnie w GB, a teraz jest... Aneta DZIADOSTWO W MANHATTANIE (1) BYŁEM W MANHATTANIE - CO ZA DZIADOSTWO !!!!!! pusto 2/3 tej niby galerii... KLIENT SKLEP LEE WRANGLER (1) Chciałabym wyróżnić obsługę sklepu Lee-Wrangler. Byłam bardzo miło... Kasia
Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) Gorąco, duszno, a w szatni ciągle brak miejsca. Poza tym brudne łazienki.... Iza PEPE JEANS (3) Marka całkiem fajna i nawet ciuchy są jakościowo dobrze wykonane, natomiast... Michał Kontenery (1) Witam, wie ktoś może gdzie znajdują się kontenery na śmieci w GB? Osom I w zastępstwie placu zabaw postawili urządzenie do huśtania dzieci... tuż przy stolikach gdzie palono papierosy! (2) Wprawdzie dzięki ustawie palić już nie można (czego nie Alfie zawdzięczamy),... Ola Szatnia w galerii bałtyckiej (4) Witam Mam pytanie jak wygląda korzystanie z szatni w galerii bałtyckiej? Czy... Zuzia Re: STRZEŻCIE SIĘ SKLEPU PATROL (1) Wręcz przeciwnie, polecam ten sklep , mają dobre ceny i zawsze znajdę coś dla... klientka Peek and Cloppenburg (6) Obsługa sklepu nie chciała uwzględnić prostej reklamacji. Po zaledwie dwóch... Klient Sklep Okay Multibrand w Galerii (1) witam doszły mnie słuchy że planowane jest w grudniu twarcie sklepu tej... fanka marki Ochrona ta sama lecz widać ją na galerii (2) Ostatnio dość często odwiedzam Manhattan i widzę że ochrona choć w stałym... Wicek1973 GALERIA PRZYMORZE HA! HA! HA! (1) ludzie jaka galeria ?Przymorze - tam nic się nie dzieje to zwykły market -... xxx polecam wszystkim!!!! (1) Polecam wszystkim sklep Filippo w Slupsku.Super jakosc obuwia za rozsadna... joanna Elegant-dobry wybór (1) Witam! Polecam sklep Elegant,duży wybór garniturów i nie tylko w rozsądnej... Adi box47 (3) super box najlepsze ciuszki w calym trujmiescie :) mila obsługa, doradzctwo ,... klient:) DUSZNO I GORĄCO (1) Galeria jest bardzo przytulna chociaż mało firmowych sklepów-jednak ogromna... Katarzyna Klifomaniak - opinia (2) Cieszę się że Klif się powiększy. Tylko mam obawy co do jakości sklepów kiedy... Klifomaniak swarowski (3) nie polecam tego sklepu kupiłam w lutm mały drobiazg taki rzemyczek na ręke... basia beznadzieja (3) Witam. Nie polecam sklepu Vertus ze wzgledu na to ze pracuję tam pani która... Agnieszka