sklep Tatuum (2) Lubie robić zakupy w sklepie Tatuum, ale tylko w Alfie, ponieważ jest tam... stała klientka Nie polecam (6) Same reklamy na tej stronie,to żałosne się w ten sposób promować. Jak wchodzi... monika Omijajcie BOX 53 (3) Kobieta przechodzi menopauzę chyba. Wrzeszczy na klienta, generalnie ma... Asia i Angela
oszukiwanie klienta (1) przestrzegam przed tym sklepem!lepiej pojsc gdzies na bazar i kupic sobie 10... xxx BOX 51 - POLECAM (2) Bardzo duży wybór dżinsów damskich ,męskich ,młodzieżowych- dla dużych i... jilly Dobre centrum (2) Latem 2009 roku kupiłam tam wymarzoną sukienkę ślubną (niestety nie pamiętam... witoldyna TOALETY PUBLICZNE W GEMINI (1) ostrzegam wszystkich korzystających z toalet , jeżeli ktoś ma nadzieje iz... Dorota Toalety??? (1) Dzisiaj byłem gościem tego centrum handlowego, nie pierwszy raz z resztą. Co... Bart polecam box 53 (1) bardzo profesjonalnia obsługa duży wybór towarów na każdą okazje rabaty... Ania C.H Real wzgórze RTV EURO AGD (1) To co dzieje się w tym sklepie to w ogóle jakieś jaja . Zamawiając lodówkę... Nie ma że boli! Box nr.4 (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa.W boxie tym, sukienki są praktycznie we... Katarzyna Omijacie szerokim łukiem sklep Franco Feruzzi (7) Jak zwykle bywa to w trójmiejskich sklepach tej firmy, obsługa fatalna, brak... Klient Do pan sprzątających centrum!!! (2) Toaleta nie służy do palenia papierosów:) Czasami tak śmierdzi że się wejść... ja Słabo (4) Witam, korzystam z manhattanu praktycznie codziennie. Chodzę tam na siłownię... Bart POLECAM BOX 6 (1) Polecam ten sklep odzieżowy można tam zakupić bluzki i spodnie oraz... anna BOX 53 (1) Nie polecam sklepu:( Pani jest nie miła i obraża klientów. Powiedziała,że nie... Aneta Świetne centrum! (1) Byłem tam dziś, od domu mam około 30 minut drogi. Kupiłem garnitur, koszulę,... Matthew box. 20 (2) Nie polecam zakupów u Pań z box'u 20 - kupiłam tam dwie sukienki, jedną... krasnoludzia NIKE (1) Maskara nie spodziewałam sie tak nie miłej obsługi w takim sklepie,w kazdymz... Oliwia WEDEL PIJALNIA CZEKOLADY (3) Co się stało z Wedlem? To kiedyś moja ulubiona kawiarnie w GB, a teraz jest... Aneta