Polecam Box 46 (1) Przyjemna obsługa, doradzi, pomoże w zakupach, widać, że zna się na sprzedaży... Klient sprzedawczynie (1) nie lubie za bardzo tego centrum gdyż średnia krajowa nie wystarcza na to aby... klent lat 35 nie kupujcie w Crossie (1) witam. kupiłam w tym sklepie 2 pay dzinsów ktore są beznadziejnej jakości po... Ewelina
Re: Sklep INTERSHOE S.J. (1) Witam wszystkich, Ja co prawda kupowałem tam sandały kilka lat temu i nie... Marcin DROGERIA DOUGLAS (1) PRZYPADKOWO ODKRYŁAM ŻE NIE MUSZĘ JEŻDZIĆ DO GALERII BAŁTYCKIEJ I CZEKAĆ W... ANIA B. GORĄCO POLECAM BOX NR 27 (1) BARDZO POLECAM TEN SKLEP PROFESJONALNA OBSŁUGA, DUŻY WYBÓR W FASONIE I... KAS sklep Tatuum (2) Lubie robić zakupy w sklepie Tatuum, ale tylko w Alfie, ponieważ jest tam... stała klientka Nie polecam (6) Same reklamy na tej stronie,to żałosne się w ten sposób promować. Jak wchodzi... monika Omijajcie BOX 53 (3) Kobieta przechodzi menopauzę chyba. Wrzeszczy na klienta, generalnie ma... Asia i Angela oszukiwanie klienta (1) przestrzegam przed tym sklepem!lepiej pojsc gdzies na bazar i kupic sobie 10... xxx BOX 51 - POLECAM (2) Bardzo duży wybór dżinsów damskich ,męskich ,młodzieżowych- dla dużych i... jilly Dobre centrum (2) Latem 2009 roku kupiłam tam wymarzoną sukienkę ślubną (niestety nie pamiętam... witoldyna TOALETY PUBLICZNE W GEMINI (1) ostrzegam wszystkich korzystających z toalet , jeżeli ktoś ma nadzieje iz... Dorota Toalety??? (1) Dzisiaj byłem gościem tego centrum handlowego, nie pierwszy raz z resztą. Co... Bart polecam box 53 (1) bardzo profesjonalnia obsługa duży wybór towarów na każdą okazje rabaty... Ania C.H Real wzgórze RTV EURO AGD (1) To co dzieje się w tym sklepie to w ogóle jakieś jaja . Zamawiając lodówkę... Nie ma że boli! Box nr.4 (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa.W boxie tym, sukienki są praktycznie we... Katarzyna Omijacie szerokim łukiem sklep Franco Feruzzi (7) Jak zwykle bywa to w trójmiejskich sklepach tej firmy, obsługa fatalna, brak... Klient Do pan sprzątających centrum!!! (2) Toaleta nie służy do palenia papierosów:) Czasami tak śmierdzi że się wejść... ja Słabo (4) Witam, korzystam z manhattanu praktycznie codziennie. Chodzę tam na siłownię... Bart