Co za koszmarna muzyka (1) Muzyka w centrum nie zachęca do spędzania czasu ( trzeba szybko zrobić zakupy... klient Karol (1) Polecam ten sklep :D najbardziej opłaca się kupić w nim buty , są bardzo duże... Karol Nie ma tłumów! Jest przyjemny spokój. (1) Galeria jest w doskonałej lokalizacji - parking free. Dodatkowo jest tam... Nika
Andrzej Kalicki - opinia (1) Bardzo mi się podoba lokalizacja centrum, dzięki niemu nie muszę jeździć... Andrzej Kalicki Sklep "chandra" (2) Bardzo się zawiodłam na sklepie " Chandra", gdzie chcąc wydać pieniądze nie... Agnieszka Ok gdyby nie... (1) Duży wybór sklepów, kilka restauracji, ale ktoś mógłby w końcu łaskawie... enemi Fillipo obuwie (2) ja też kupiłem to badziewne obuwie, nie polecam, odwołałem się na nieuznanie... erterert Ow - opinia (1) Galeria całkiem ok, generalnie jestem dużym zwolennikiem clubu fitness.... Ow Bogusia - opinia (4) Te opinie,które są napisane pozytywnie to chyba ktoś z rodziny albo sami... Bogusia Okropna muzyka! (1) Rozpraszająca muzyka gra tak głośno, że chce się jak najszybciej uciec! Poza... Alicja radek - opinia (3) Uważam za skandal fakt, że w Galerii Bałtyckiej nie można płacić kartami... radek Batory (1) sklep w Batorym schodzi na psy,beznadziejna chamska kierowniczka,wszysto... Monika Parking woła o pomstę (1) Umiejscowienie parkingu na dachu powoduje ogromne korki. Pracownicy nie... Joanna poszukiwanhy blondyn podrywacz (18) kojarzy ktoś może takiego blondyna podrywacza z galerii bałtyckiej? chodzi i... bubblegun H&M Traci na wartości poprzez PRACOWNIKÓW (2) Bardzo chętnie kupuje w w/w sklepie , chociaz jestem rozczarowana tamtejsza... ~zawiedziona Rodzice czy Alfa robi się atrakcyjniejsza dla rodzin ???? (3) Co myślicie o centrum Alfa? Przejrzałam stronę centrum i widzę, że w ostatnie... Jarka Polecam lecz nie do końca. (1) Szukając dokładnego adresu tego też centrum trafiłem na tą stronę i z czystej... Pawel Jest OK (1) Szkoda, że Szperk nie ma większej powierzchni i więcej sklepów (które są np.... Osa BOX nr 3. (1) Bardzo serdecznie polecam. Byłam ostatnio na zakupach z synem i mężem, bardzo... Iwona Box 44 (2) Drogie mamy!Jeżeli cenicie jakość,czas i obsługę to polecam zakupy dla... Marta