najgorsze CH (1) Jak chcesz się wybrać posłuchać głośno muzyki to zapraszam do CH Manhattan !!... klient wszystko tam jest nie tak (1) Najgorszy jest sklep spożywczy- totalny bałagan, pracowników niby dużo, ale... Bogdan Nigdy więcej!!! (1) Kilka razy miałam "przyjemność" przebywać w tym centrum. Polecono... Klientka
skandal Plac zabaw (1) Firma prowadząca plac zabaw dla dzieci skandaliczna ,personel nie... Radek nie polecam sklepu Adidas !! (2) W marcu zakupiłam buty dla mojego syna , które zresztą kosztowały mnie... Ryba SKANDAL!! (3) W dniu dzisiejszym będąc w godzinach popołudniowych odwiedziłam centrum... była klientka Brak słów! (1) Nazywanie tego "czegoś" centrum handlowym to nieporozumienie. Brud jest... Ala Sklep INTERSHOE S.J. (9) Sklep obuwniczy INTERSHOE radzę omijać szerokim łukiem. O ile w momencie... Matylda Kultura osobista części personelu poniżej krytyki- GB (7) Panie tam pracujące chyba minęły się z powołaniem. Klient dokonując zakupów,... Plombeur Mają jakość nie ilość. (1) Fajne Centrum dające szeroki wachlarz usług klientom. Super lokalizacja w... Waldek Ostrzegam tych co parkują w galerii bałtyckiej (1) żebyście byli czujni i zwracali uwagę na czas parkowania, oraz zawsze... klientka galerii przyjemne (1) przyjemne centrum, człowiek się nie męczy chodzeniem Herman Parking (1) Beznadziejna organizacja parkingu, nitk nie pilnuje zaparkowanych samochodów,... Dante obsługa w klifie NIKE (2) Personel kompletnie nie zna sie na warunkach reklamacji. Bardzo... weronika Sklep z samymi dżinsami. (3) 15.11.12r. kupowałam dżinsy (granatowe). Nie pamiętam nr box, bo paragon mi... Henryka KALOSZE ;/ (3) W listopadzie kupiłam KALOSZE :) żeby była jasność :) byłam w nich 3 razy... Aleksandra toalety (1) Toalety są bardzo zaniedbane, odrzuca na samą myśl że trzeba z nich... Stokrotka Zdecydowana klientka. (1) Witam drogie Klientki. Chciałabym poruszyć jeden dziwny temat jaki mnie... Zdegustowana Box 85 garnitury (2) Polecam garnitury w boxie 85. Dokonalem zakupu i jestem bardzo zadowolny z... Wojtek sklep PLANETA (2) Chciałabym przestrzec przed robieniem zakupów w sklepie sportowym... lucyna