Miejsce całkiem fajne (1) O ile samo miejsce jest ok, to jednak niestety ochrona i sprzątaczki zupełnie... Das Okropna muzyka!!! (1) Samo Centrum nie jest złe, można tu znaleźć wszystko czego się szuka, ale... LilaStar Adidas (2) nie polecam butów zx700w pekają po bokach i do tego nie przyjeta reklamacja... Kina
RTV EURO AGD -obsługa masakra ! (5) W Gdańsku Matarni chciałam z mężem i córką kupić zmywarkę Bosch jednak... niezadowolona klientka Zadowolony (1) Polecam te centrum handlowe, dzisiaj kupiłem tam garnitur i koszulę, bardzo... Jasieniak Toalety (4) Ogólnie wszystko w porządku, ale proszę zwróćcie uwagę na jakoś dbania o... Agnieszka Pani zajmująca się toaletami. (2) 16 lipca 2015 roku będąc w Galerii Batory w Gdyni postanowiłam skorzystać z... Patrycja W. Reklamcja (1) Ja też tak myślałam ,że warto odłożyć troche kasy i kupić lepsze buty i... grazynabo C.H Chrobry (1) Trafiłem tam przypadkiem z polecenia Znajomej. Nie zawiodłem się. Za bardzo... Jarema Jest dobrze. (1) Mieszkam blisko od Chrobrego, jestem tam wraz z małżonką dość częstym... Janek najgorsze CH (1) Jak chcesz się wybrać posłuchać głośno muzyki to zapraszam do CH Manhattan !!... klient Nigdy więcej!!! (1) Kilka razy miałam "przyjemność" przebywać w tym centrum. Polecono... Klientka skandal Plac zabaw (1) Firma prowadząca plac zabaw dla dzieci skandaliczna ,personel nie... Radek nie polecam sklepu Adidas !! (2) W marcu zakupiłam buty dla mojego syna , które zresztą kosztowały mnie... Ryba SKANDAL!! (3) W dniu dzisiejszym będąc w godzinach popołudniowych odwiedziłam centrum... była klientka Brak słów! (1) Nazywanie tego "czegoś" centrum handlowym to nieporozumienie. Brud jest... Ala Sklep INTERSHOE S.J. (9) Sklep obuwniczy INTERSHOE radzę omijać szerokim łukiem. O ile w momencie... Matylda Kultura osobista części personelu poniżej krytyki- GB (7) Panie tam pracujące chyba minęły się z powołaniem. Klient dokonując zakupów,... Plombeur Mają jakość nie ilość. (1) Fajne Centrum dające szeroki wachlarz usług klientom. Super lokalizacja w... Waldek Ostrzegam tych co parkują w galerii bałtyckiej (1) żebyście byli czujni i zwracali uwagę na czas parkowania, oraz zawsze... klientka galerii