Słabo (1) W tym budynku można oglądać głównie puste ściany. Jest ich pod dostatkiem.... niron Galeria Matropolia (2) Czy naprawdę taniej się nie dało???!!! Dzisiaj odwiedziłam to miejsce po raz... Kinga centrum (1) Estetycznie ta galeria pozostawia wiele do życzenia, jedzenie na korytarzu,... Pierre
nie polecam promod w galerii bałtyckiej (1) chamstwo ze strony sprzedających pań , i to mi jeszcze zwracały uwagę, nijak... kamila Zawiedziona klientka (1) Jako mieszkanka Wszeszcza wyczekiwałam otwarcia Metropolii. Było mówione o... Alicja Nic ciekawego (2) oprócz kina, którego nie było do tej pory w okolicy to pozostali najemcy... zakupowicz promod galeria bałtycka nie polecam nie miły personel i słabe jakościowo rzeczy (1) niemiły personel i rzeczy też pozostawiają wiele do życzenia,kupiłam dwa... kamila Mat - opinia (1) Naprawdę warto zajrzeć - żeby zobaczyć centrum handlowe rodem z lat 90. I to... Mat porażka (1) Subiektywnie oceniając CH wygląda na wymarłe a sklepy na będące na skraju... Tomek Strasznie (1) Niestety jest to chyba jedna z najbrzydszych galerii w Polsce, architekci z... Maksymilian Lubię tam robić zakupy (7) Jestem stałą klientką outletu. Polecam zakupy w ciągu tygodnia bo można... M Ulubione CH (2) Polecam osobom, które cenią sobie oszczędność czasu i dobrą lokalizację.... fanka Nie grzeczność (5) Pod koniec listopada będąc wraz z mężem na zakupach w centrum, zostałam nie... Joanna Parking Batoreg (2) Na parkingu panuje średniowiecze. Tylko bilon, a bilonu nikt nie chce... kwama :) (1) dalam 5 za architektire, bo sie rozbudowuja i nie widzialam jeszcze koncowego... halliq Zegarmistrz (1) Uwaga! Bell time sarnowscy. Na zegarmistrz w centrum kowale!!!! Nieudaczny... Ula Skle Ecco- Pani Martyna (3) Bardzo nie miła obsługa w sklepie z obuwiem Ecco. Mam na myśli tylko i... klient świetne miejsce, bardzo mi się podoba (1) od strony architektury pierwsza klasa. Ta elewacja w słońcu naprawdę... Ja Sopot Centrum (1) W końcu na terenie Sopotu pojawił się obiekt, gdzie mogę zrobić bieżące... Ja Brakowało tego (1) Lokalizacja świetna i dla mieszkańców i lada moment dla turystów, coś tam się... AANN