promod galeria bałtycka nie polecam nie miły personel i słabe jakościowo rzeczy (1) niemiły personel i rzeczy też pozostawiają wiele do życzenia,kupiłam dwa... kamila Mat - opinia (1) Naprawdę warto zajrzeć - żeby zobaczyć centrum handlowe rodem z lat 90. I to... Mat porażka (1) Subiektywnie oceniając CH wygląda na wymarłe a sklepy na będące na skraju... Tomek
Strasznie (1) Niestety jest to chyba jedna z najbrzydszych galerii w Polsce, architekci z... Maksymilian Lubię tam robić zakupy (7) Jestem stałą klientką outletu. Polecam zakupy w ciągu tygodnia bo można... M Ulubione CH (2) Polecam osobom, które cenią sobie oszczędność czasu i dobrą lokalizację.... fanka Nie grzeczność (5) Pod koniec listopada będąc wraz z mężem na zakupach w centrum, zostałam nie... Joanna Parking Batoreg (2) Na parkingu panuje średniowiecze. Tylko bilon, a bilonu nikt nie chce... kwama :) (1) dalam 5 za architektire, bo sie rozbudowuja i nie widzialam jeszcze koncowego... halliq Zegarmistrz (1) Uwaga! Bell time sarnowscy. Na zegarmistrz w centrum kowale!!!! Nieudaczny... Ula Skle Ecco- Pani Martyna (3) Bardzo nie miła obsługa w sklepie z obuwiem Ecco. Mam na myśli tylko i... klient świetne miejsce, bardzo mi się podoba (1) od strony architektury pierwsza klasa. Ta elewacja w słońcu naprawdę... Ja Sopot Centrum (1) W końcu na terenie Sopotu pojawił się obiekt, gdzie mogę zrobić bieżące... Ja Brakowało tego (1) Lokalizacja świetna i dla mieszkańców i lada moment dla turystów, coś tam się... AANN super (1) kameralnie, super lokalizacja, sciana zieleni, dobre ceny. flower Beznadzieja (1) Śmierdzi w toaletach. Brudno na podłodze przy wejściach. I jak zwykle brak... Iza Parking podziemny - brak bezpieczeństwa (3) UWAGA na parkowanie na parkingu podziemnym . Mimo że Galeria chwali się... Regi Swieżość produktów w spożywczym (1) Obsługa nie jest taka zła, choć można źle trafić. W każdym razie ja nigdy nie... mr Uciekajcie od FILIPPO!!!! (3) Uważajcie na sklep Filippo ,nie róbcie tam zakupów to chimszczyzna a ceny... GO miła wszędzie obsługa (1) Zachęcam do robienia zakupów w tym centrum , można się ubrać w kazdym... kobieta