super (1) kameralnie, super lokalizacja, sciana zieleni, dobre ceny. flower Beznadzieja (1) Śmierdzi w toaletach. Brudno na podłodze przy wejściach. I jak zwykle brak... Iza Parking podziemny - brak bezpieczeństwa (3) UWAGA na parkowanie na parkingu podziemnym . Mimo że Galeria chwali się... Regi
Swieżość produktów w spożywczym (1) Obsługa nie jest taka zła, choć można źle trafić. W każdym razie ja nigdy nie... mr Uciekajcie od FILIPPO!!!! (3) Uważajcie na sklep Filippo ,nie róbcie tam zakupów to chimszczyzna a ceny... GO miła wszędzie obsługa (1) Zachęcam do robienia zakupów w tym centrum , można się ubrać w kazdym... kobieta Palarnie! (5) Niestety chyba zaczniemy unikać robienia zakupów w Rivierze, i to z bardzo... Merlot STRZEŻCIE SIĘ SKLEPU PATROL (3) OMIJAJCIE SKLEP PATROL SZEROKIM ŁUKIEM(...) SPRZEDAWCY PRAWIE WŁAŻĄ DO... MARKO-POLO Brak zainteresowania klientem (1) W dniach 08.12 oraz 09.12 chciałam mamię kupić bluzkę w boksie 84. Niestety... Klientka Super (1) Każdy znajdzie coś dla siebie. Mnóstwo sklepów . Trochę duże ale w sumie to... mama Piękne (2) To najlepsze centrum handlowe, fajne sklepy i świeże powietrze! Martyna PH Matarnia (2) Jest to bardzo przyjemne miejsce do pochodzenia. Nigdzie nie ma otwartej... Kasia jestem na tak (1) centrum na piątkę, maja dobre ceny duzy wybor produktow, obsluga niezla, do... Onaa Reebok - sklep Kaja, Szadółki. (1) niestety, to samo spotkało mnie. Buty rozwaliły sie po mniej niż pół roku a... pati Polecam bardzo fajne centrum (1) Polecam, bardzo duży wybór i przystępne ceny. A tak nawisam, kupiłem fajne... Lelek Miejsce całkiem fajne (1) O ile samo miejsce jest ok, to jednak niestety ochrona i sprzątaczki zupełnie... Das Okropna muzyka!!! (1) Samo Centrum nie jest złe, można tu znaleźć wszystko czego się szuka, ale... LilaStar Adidas (2) nie polecam butów zx700w pekają po bokach i do tego nie przyjeta reklamacja... Kina RTV EURO AGD -obsługa masakra ! (5) W Gdańsku Matarni chciałam z mężem i córką kupić zmywarkę Bosch jednak... niezadowolona klientka Zadowolony (1) Polecam te centrum handlowe, dzisiaj kupiłem tam garnitur i koszulę, bardzo... Jasieniak