Dorota - opinia (1) Zarządco tego przybytku, proszę wziąźć pod uwagę fakt, že niekiedy z usług... Dorota Nieporozumienie (1) Metropolia to doskonały przykład na to, jak nie powinno wyglądać centrum... Gdańszczanka Ostrzegam przed korzystaniem z postoju Taxi przy Galerii Bałtyckiej (7) Wczoraj skorzystałyśmy z córką z Taxi stojącej przy Galerii. Jechałyśmy do... Asia
Sklep Filippo (44) Ja nie miałam tyle szczescia co do obslugi w sklepie Filippo. Pracownice na... Megi Szewc i ślusarz w Galerii Metropolia (1) Skorzystałem w Galerii z usług firmy Key i muszę przyznać, że panowie którzy... Marcin Jest super jest super jest super (2) Jest super SUPER JEST Architektoniczna porażka ! (1) Nie jestem odosobniona w opinii ale inżynier, który projektowal Metropolie to... Emilia Fajne centrum (1) Riviera jest przyjemnym miejscem, kazdy znajdzie cos dla siebie. Super... Anita Iza - opinia (2) Jestem zadowola z centrum,ladny wizaz wnetrz,wszystko wydaje sie byc... Iza OKROPNE (2) Najgorsze centrum w jakim byłam , nie polecam mm Obuwie Ray-zakaz wejścia z dzieckiem w wózku (28) Ostatnio byłam na zakupach z dziećmi, 7 letnią córką i 6tygodniową. Dla... mama perfumeria Douglas (17) Lubie Alfę, często tam robię zakupy, ale rozczarowałam się perfumerią tym... Beata Kompletna porażka! (1) Błędem było otwieranie Galerii, kiedy otwartych jest niewiele sklepików,... Teresa Elwira - opinia (2) Jak mogą istnieć 2 poziomy 0!!??? I to jeden nad drugim! Dodatkowo brak... Elwira Inżynierski fail (1) Czy tylko według mnie jest to dowód na niedorozwój niektórych inżynierów... Stefan DZIEŃ WIELKICH RABATÓW (1) Witam , 13 tego zachęcony jakże głośną reklamą ,13 DZIEŃ WIELKICH RABATÓW... Adam Rozczarowanie (1) Byłam bardzo ciekawa nowej galerii i niestety, ale po jednej wizycie na pewno... Ace_ chamstwo w PROMOD (9) Ostatnio wraz z narzeczonym bylismy w GB w sklepie PROMOD, gdzie spodobala mi... ania1988 Z zewnątrz ładna i to tyle. (1) Wnętrze budynku nie przystaje jakościowo nic a nic do zewnętrznej... Majkel Pustki, po korytarzach wiatr hula... (1) Zasadniczo nic ciekawego tam nie ma, sklepów mało i nieciekawe. Pusto i... Galerianin