riviera (1) super,wiadomo bo w Gdyni.Bede tam w styczniu. chico Meble i wnętrza - ok (1) dla mnie najlepsze piętro z meblami, jestem architektem i często korzystamy z... Małgorzata polecam (1) Polecam drugie piętro, dobre sklepy meblowe Kryspi
Najgorsza galeria w jakiej byłam. (1) Ani jednego fajnego sklepu. Ciemno, ponuro, pusto. Więcej obsługi niż... ola Reklamacje- Filippo (4) Po miesiącu od zakupu butów musiałam oddać je do reklamacji:/ Reklamacja... Daria Parking (1) Nie polecam korzystania z parkingu w galerii. Wjechałem do galerii o godzinie... Filip najgorsza galeria w trójmieście (1) Wjeżdzając wjechałem dwa razy w zakaz. Nie wiadmo gdzie jest wejście . Sklepy... kamil Buty Nike za 500zl (1) witam buty maja 13 miesiecy gwarancja 24 miesiace jest . Wyslalem na... Gość popamietacie mnie WYSTRZEGAĆ SIĘ SKLEPU Z BUTAMI CLARKS!! (22) Ogólnie hasło 'frontem do klienta' to nie dla niech - kupiłęm buty, które... sw Daje radę! (1) Mieszkam tu od zawsze i bardzo lubię naszą galerię! Jest malutka, przytulna,... Asia Kiwańska Polecam (1) Galeria faktycznie nie jest dla większości klientów atrakcyjnym centrum bo... Alicja Nie polecam sklepu adidas fasion house kaja (1) Zakupiłem w tym sklepie klapki plażowe ,basenowe które po 1 dniu skurczyły... Artur SKLEP Z ZABAWKAMI (3) nareszcie w Galerii powstał sklep z zabawkami, ewidentnie wcześniej brakowało... Sylwia nowoczesny (?) moloch (3) Kino w centrum Wrzeszcza - super, lokalizacja przy dworcu też jest na plus.... dominika Mało kompetentne osoby sprzątające... (5) Plus za to że zostały zmienione drzwi od wejścia skm pod ziemią z bardzo... Zawiedziona Świetnie (1) Bardzo fajne centrum, miła obsługa, jest schludnie i duży wybór sklepów.... Ines Przyjemna Galeria (1) Bogata różnorodność, duża oferta sklepowa Stefone Moje wrażenia (1) Więcej sprzedających niż kupujących. Kiedy się rozglądałam po sklepie,... Ona "Metropolia" - LEGO (1) Reklamowana wystawa klocków LEGO wpisuje się w konwencję "Metropolii". Po... maruda Sklep bubel tak jak towar w nim (1) Kupiłam córce sportowe buty w FASHION HAUSE SOSNOWIEC w sklepie Adidas za hm... Klient zawiedziny