Katastrofa do wyburzenia (2) Byłem pierwszy raz i ostatni. Zwykła, ohydna galeria handlowa, wzorniczo... loki dotyczy sklepu Textil Market w Galerii Metropolia (1) Sklep nie przyjmuje zwrotów w ogólnie przyjętych terminach czyli 14 dni -... Krystyna Xxx (1) Nie polecam stoiska ze słodyczami. Ciastka zeschniete i pełno owadów. Jeżeli... Nie polecam
Galeria ma siē zamknäć z początkiem nowego roku (2) Już teraz nikt nie dba o czystość ubikacji korytarzy sklepy świecą pustkami... Ewelina coraz więcej fajnych sklepów znika (1) Niestety coraz mniejszy wybór sklepów, zniknęły już: Tatuum, Cubus, C &A,... Ania Raczej nie... (2) Pojechałam z czystej ciekawości, obejrzeć obiekt. Godziny poranne, środek... Anna brudne łazienki (1) Byłam w ubiegłym tygodniu i w tym z synem. I po raz drugi tragedia. Nie... Magda Fatalna infrastruktura (1) Odradzam rodzicom z dziećmi. Mało wind. Te które są psują się, a nikt z... Agnieszka Super myjnia (1) Fajnie, ze w galerii moge isc do kina a po skończonym seansie odebrać czysty... Damian Korki przy wyjeździe (1) Ogromne korki - sam wyjazd z 5. Poziomu trwa godzine. Omijajcie Magda Ruchome płytki (1) Dzisiaj odwiedziłam i o mały włos nie wybiłam zębów. Wzdłuż kanału w kierunku... Elżbieta Warto odwiedzić :-) (1) Podoba mi się wszystko, różnorodność sklepów, smaczna kawa w barze kawowym,... ANETA Wjazd/wyjazd z parkingu (1) Co za geniusz wymyślił wjazd i wyjazd z parkingu. Droga osób wjeżdżających... Mariusz bareizmy wiecznie żywe (1) Mamy miejsca gdzie gromadami przesiadują gołębie i w końcu jakiś geniusz... Hania adidas buty nosiłem 5 miesięcy (1) przetarły się. Tanie nie były. Reklamacji nie uwzględniono. Czas na Inspekcję... mark m (1) Polecam! Polecam! Polecam! Polecam! Polecam! Polecam! Polecam! Polecam!... m Bardzo ładne centrum handlowe (1) Przyjemnie sie tam chodzi, dużo zieleni, laweczek itp. Ale parking to... Gośka Jedyna taka pierwsza pomoc (2) Chciałabym podziękować,całej obsłudze galerii a w szczególności... Aleksandra Pyszna kawa! (1) Miejsce naprawde godne polecenia, obsługa przemiła a w kawach jest z czego... fan etno POLECAM!!! (1) Najpiękniejsza galeria handlowo - usługowa w północnej Polsce..Brakowało... Marek B.